035-2340450 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur-B.V.

Bouwkundige keuring Bikbergen


Bouwkundige keuring Bikbergen bel Premiumkeur voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Bikbergen ☎ 035-2340450 of e-mail Klik op de link want hier vindt u alle diensten en tarieven van Premiumkeur. Hoeveel kost een bouwkundige keuring in Bikbergen bij Premiumkeur?

Lees de recensies van tevreden consumenten die door Premiumkeur een bouwkundige keuring in Bikbergen hebben laten uitvoeren. Premiumkeur is NHG erkend, gecertificeerd en goed verzekerd. Bekijk honderden youtube video’s uit de dagelijkse praktijk van onze ervaren inspecteurs zodat u met eigen ogen kunt zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven en onze inspecteurs bouwkundig allround zijn.

Lees een schokkend krantenartikel hoe makelaars in Bikbergen samenwerken met woninginspecteurs. Dit artikel is een must voor iedereen die van plan is een huis te gaan kopen in Bikbergen.

De inspecteurs van Premiumkeur hebben regionale ervaring, want ze zijn dagelijks aan het werk in ’t Gooi zoals: Bussum, Baarn, Hilversum, Naarden, Naarden-Vesting, Laren, Loosdrecht, Huizen, Blaricum, Lage Vuursche, Hollandsche Rading, Eemnes, Bikbergen, Kortenhoef, s-Graveland.

Bouwkundige keuring en specialistisch onderzoek


U kunt bij Premiumkeur terecht voor een bouwkundige keuring in Bikbergen, maar ook voor een specialistisch onderzoek zoals: kruipruimte inspectie, dakinspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, scheuren onderzoek, vochtinspectie, daklekkages opsporen, schaderapport opstellen, isolatie verbeter advies van uw woning, opleveringskeuring, bouwkundig geschil met uw aannemer of buren, lekdetectie, gevel inspectie, kwaaitaalvloer inspectie, betonrot inspectie, balkon inspectie, Nehobo vloer inspectie, deskundigenonderzoek en een funderingsonderzoek

U vindt Premiumkeur in het telefoonboek van Hilversum

 

 

 

Blijf uit de buurt van het netwerk van de makelaar


Vorig jaar juni kochten wij ons eerste huis in Naarden. De verkopende makelaar had al een bouwkundig rapport laten opstellen door een bedrijf waar huis graag mee samenwerkt. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn wij toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren immers geen enorm grote problemen geconstateerd in het bouwkundig rapport die de makelaar ons overhandigd had. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen in verband met vochtschade en potentieel houtworm. Maar, werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een robotje onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de keurder diezelfde moeite had genomen als Fred van Premiumkeur dan had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook een heleboel geld.

 

Wij garanderen u een 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring


Erg fijne keurders. Wij hadden een overeenkomst bod op een woning in Laren enkele maanden geleden, een oud huis dat volgens het makelaarskantoor in goede conditie verkeerde. Het makelaarskantoor raadde een keurder aan, maar wij zijn toch onze eigen weg ingeslagen en bij Premiumkeur uitgekomen.

Daan kwam de keuring uitvoeren en dat heeft hij zeer vakkundig uitgevoerd. Het huis had zoveel mankementen dat het ongeveer 2 ton zou kosten om het weer op te knappen. Overal bleek dat de eigenaar de laatste 40 jaar zelf alles had opgeknapt en dat zag er op het eerste gezicht best prima uit, maar als je ergens onder keek bleek het onvakkundig te zijn. Het grootste probleem was de fundering, het huis was flink aan het verzakken met het hele rijtje. Het is dan niet mogelijk om de fundering aan te pakken omdat de buren, en diens buren ook mee moeten doen.

Kortom, voor een jong stel die gewoon in een mooi huis willen wonen en vooral niet veel verstand hebben van huizen, heeft Premiumkeur ons gered van een financiële strop.

Daarnaast zijn ze erg behulpzaam en nam hij heel erg de tijd voor ons. Wij zouden Fred (en Daan) van harte aanraden. Bij Fred weet je zeker dat alles goed zit als onafhankelijke partij!

 

bouwkundige inspectie dak (2)
Balkon inspectie Bussum
dakinspectie aanbouw
Bouwkundige keuring plat dak

De meest uitgebreide bouwkundige keuring in ’t Gooi


Voordat Fred binnen was en we hem hadden gezien was zijn bouwkundige keuring eigenlijk al begonnen. Met een grote glimlach liep Fred met ons door het huis, wees op allerlei zaken die in de toekomst wel de aandacht zouden verdienen. Inclusief gratis klustips. En anders dan veel andere keurders klautert Fred wél het dak op, en duikt-ie volledig in de kruipruimte. Zaken die je niet ziet als je ondersteboven even je kop erin steekt, ziet Fred daardoor dus wel. Topgozer, scherp oog, en recht door zee.

 

Premiumkeur is deskundig en betrouwbaar


Wij hadden een oudere woning in Loosdrecht gevonden en hadden twijfels over de bouwkundige staat. Voordat we over wilde gaan tot een aankoop, hebben wij Fred ingeschakeld voor een bouwkundige keuring.

Er was een al bouwkundig rapport aanwezig waar de makelaar ons mee probeerde te overtuigen, echter wilde wij meer duidelijkheid over de staat van de woning. Fred is een eerlijke en onafhankelijke partij. Fred is niet te beroerd om de kruipruimte in te gaan, ondanks dat hij zijn beschermende kleding niet mee had en heeft hierdoor een kostenpost ontdekt (die niet vermeld stond in de bouwkundige keuring die al aanwezig was). Verder heeft hij alle punten die je kan bedenken nagekeken. O.a. een funderingsonderzoek, asbestonderzoek, elektra, het dak etc. Daarbij heeft hij een duidelijke uitleg gegeven over de staat en een indicatie van de daarbij behorende kosten.

Wij zijn zeer tevreden over de bouwkundige keuring inclusief het bouwkundige rapport en hebben hierdoor de beslissing kunnen maken tot een aankoop.

 

De makelaar heeft het liefst een hele oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis snel te kunnen verkopen is de makelaar erbij gebaat bij dat het huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. En dat is precies de reden dat de makelaar u bedrijven aanprijst waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken de inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze hele oppervlakkige van inspecteren loopt u een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring in ’t Gooi

Dus blijf uit de buurt van de bedrijven die de makelaar u aanprijst, want dat kan u veel geld gaan kosten.

 

 

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij niet met makelaars samenwerken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die bij Premiumkeur werken de kruipruimte helemaal in en klimmen ze het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.(als dit veilig is) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Premiumkeur is 100% onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van opdrachten van makelaars. 

Belangenverstrengeling is dus uitgesloten.

 

Premiumkeur biedt u jarenlange ervaring


Er kan veel mis zijn met een huis wat je als koper niet in de gaten hebt. Fred van Premiumkeur ziet dat wel en legt je meteen uit welk probleem er achter zit en hoe dat opgelost kan worden. Hij is snel, flexibel en uitermate scherp. Hij klimt op het dak en duikt in de kruipruimte. Je hoort heel snel of het huis jouw liefde waard is of dat je maar beter een deurtje verder kan gaan kijken. Wil je weten hoe het zit, neem dan Fred van Premiumkeur mee!

Bouwkundig inspecteurs met regionale ervaring


Fred is een topper. Had geen beter persoon kunnen wensen. Zeer grondig en passie voor hetgeen hij doet. Ik kan Fred alleen maar aanbevelen aan ieder ander. Fred kent de Gooise huizenmarkt goed en weet de valkuilen te benoemen.

 

bouwkundige keuring dakkapel
de kruipruimte inspecteren
inspecteren kruipruimte
Bouwkundige keuring Villa

Bouwkundige keuring inclusief een grondige dakinspectie


Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning in Blaricum Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).

Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.

Fred zijn deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld – het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren (en dat graag wil laten doen door een uiterst aardige en vrolijke vent).

 

Een bouwkundige keuring die u geld oplevert


Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

 

Bouwkundige keuring Bussum (1)
Bouwkundige keuring Bussum (2)
Bouwkundige keuring Bussum (3)
Bouwkundige keuring Bussum (4)

Premiumkeur is niet afhankelijk van Gooise makelaars


Bij de aankoop van ons huis in Blaricum hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit.

Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.

De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien, maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.

Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er immers belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden

 

Bouwkundige keuring met een uitgebreid bouwkundig rapport


Wij hebben hele goede ervaring met Premiumkeur

Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis in Baarn professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouw en staat van het huis (jaren 30), maar had hij ook een aantal kritische puntjes.

Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.

Tot slotte zag het bouwkundige rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail erg keurig uit en duidelijk uit.

Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt

 

Bouwkundige keuring met een betonrot inspectie


Wij hebben Premiumkeur twee keer ingeschakeld voor een bouwkundige keuring.

De eerste keer was het voor een woning in Muiderberg. De woning had last van betonrot. Door het technische rapport van Fred wisten wij precies wat er gerepareerd moest worden. Omdat wij er financieel niet uit kwamen met de huidige eigenaar en de investering te hoog vonden, hebben wij het koopcontract ontbonden.

De samenwerking met Fred was zeer prettig verlopen en daarom besloten wij hem weer in te schakelen voor onze tweede woning in Bussum. De woning werd door Fred als zeer goed beoordeeld. De woning hebben wij intussen gekocht. Door het uitgebreide bouwkundig rapport weten wij precies wat wij moeten herstellen in de komende jaren. We zijn heel erg blij met ons nieuw huisje.

 

Bel Premiumkeur voor een hele grondige bouwkundige keuring


We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Naarden. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

 

 

Bouwkundige inspectie dak
Lekkages opsporen
bouwtechnische keuring zadeldak
de inspectie van de bitumineuze dakbedekking

Bouwkundige keuring met een grondige kruipruimte inspectie


Fred heeft het huis dat wij op het oog hadden in Bussum vakkundig gekeurd. Superblij zijn we dat hij de moeite nam om echt de kruipruimte in te gaan. Zo wisten we dat de vloerbalken en kruipruimte aan renovatie toe zijn. Fred werkt snel, vakkundig en grondig. Ook na de keuring en oplevering van het rapport was hij meer dan bereid om mee te denken in het onderhandelingsproces en aanstaande renovatie. Superfijne en communicatieve man.

 

Bouwkundige keuring inclusief gratis verbouwadvies


Fred heeft onze bouwkundige keuring in Bussum gedaan en wat waren we hier blij mee.
Hij heeft veel ervaring en zijn ervaring als aannemer is heel waardevol aangezien wij hem gelijk om advies konden vragen over onze verbouwplannen. Maar nog waardevoller is zijn eerlijke advies. Mochten wij ooit nog een huis kopen dan zullen we Fred zeker weer benaderen.
En de uitnodiging voor een bezoek na verbouwing staat! Nu op naar de koop met een gerust hart.

 

dakinspectie
onderzoek daklekkage
Bouwkundige keuring kozijnen
elektra keuring

Fred is een zeer kundige inspecteur en je ziet ook gelijk zijn aannemers verleden terug. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles te bekijken en ook op te rapporteren. Hij ziet echter al snel met zijn kennis en ervaring waar de pijnpunten zitten. Hij kon ook op zeer korte termijn en bouwkundig rapport was er ook volgens afspraak zeer snel. Hij keurde voor ons een vrijstaand jaren 1900 huis in Blaricum en hij wist veel van deze omgeving en bouwstijl en fundament van dit soort huizen. Daarnaast ook nog tips gegeven voor contacten voor verbouwing. Zou hem zeker aanraden.

Ik heb een erg goede ervaring met Fred bij het keuren van mijn nieuwe woning in Bussum. Hij gaat erg gronding te werk en koppelt direct zijn bevindingen terug, zodat je niet op het rapport hoeft te wachten alvorens de koopakte te kunnen tekenen. Fijne communicatie en werkt snel!

bouwkundige keuring Bikbergen (1)
bouwkundige keuring Bikbergen (2)
bouwkundige keuring Bikbergen (3)
bouwkundige keuring Bikbergen (4)

Ook na de bouwkundige keuring zijn wij goed bereikbaar


Tijdens onze huizenjacht in Bussum heeft Fred twee huizen uit begin 1900 voor ons gekeurd. Na de eerste bezoeken hadden we veel vragen en behoefte aan iemand met kennis van zaken. En die hebben we gevonden! Fred nam de tijd en had daadwerkelijk overal een antwoord op. Fantastisch! Fred ging zeer grondig te werk, hij slaat geen gaatje over en kruipt overal op of in. We kregen veel realistische en praktische adviezen waardoor we geld besparen. We kregen duidelijk te horen wat we beter wel en beter niet konden doen. Na de bouwkundig keuring nam Fred nog de tijd om samen met ons een grove kostenbegroting op te stellen voor een grote renovatie/verbouwing. Fred heeft een achtergrond als aannemer en kon daardoor direct een realistisch kostenplaatje schetsen. Hierdoor wisten we waar we aan toe waren en dit hebben we mooi gebruikt in de onderhandelingen met de verkoper. Ook na de bouwkundige keuring heeft Fred nog gratis advies gegeven. Ik ben dan ook ontzettend tevreden en kan deze man bij iedereen aanbevelen. Bedankt voor je hulp Fred!

Bouwkundige keuring met gratis tips over verduurzamen


Ik heb Fred gevonden met Google. Hij is heel goed bereikbaar en ik had snel een afspraak met hem. Ons huis was reeds gekocht, maar we zaten toch met enkele bouwtechnische vragen. Telefonisch spraken we een bouwkundige keuring af.
Eenmaal ter plekke werd het een persoonlijk advies op maat. Fred is vooruitziend, heeft absoluut kennis van zaken en het is een plezier om met hem te werken. Hij heeft mijn bouwtechnische vragen snel besproken en opgelost! Superfijn!
Tevens had hij nog allemaal andere nuttige tips m.b.t. energie en verduurzaming. Je kan Fred het beste ruim van tevoren voor je een woning koopt bellen, dan kun je alles planmatig aanpakken en is je huis klaar voor de toekomst. Ik kan Fred van Premiumkeur aan iedereen aanbevelen!

 

Kruipruimte onderzoek
kruipruimte inspectie Premiumkeur
kruipruimte onderzoek Premiumkeur
funderingsonderzoek

Wat wordt er geïnspecteerd bij een bouwkundige keuring?


De vloerbalken in de kruipruimte
De nokvorsten
De kilgoot
De schoorstenen
De dakgoot en de hemelwaterafvoeren
De dakkapellen
De bitumineuze dakbedekking
De loodslabben
De boeidelen
De houten gootbak
De zinken deklijsten
De voorgevel, achtergevel, zijgevel
Het voegwerk
Het pleisterwerk
De ramen
De kozijnen
Het glas
Deurbeslag
De badkamer
Tegelwerk badkamer
Voegwerk badkamer
Siliconenkit badkamer
Aarding van de badkamer
Ventilatie badkamer
De kelder
Scheuren in de muren

 

 

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwtechnische keuring?


Aarding groepenkast
Bodem isolatie kruipruimte
Aanwezigheid van aardpen
Dakopbouw
Aarding stopcontacten
Groepenkaart
EPDM dakbedekking
Stopcontacten
Houtworm in de vloerbalken
Brandveiligheid
Plafonds
Brandbare materialen
Giftige brandbare materialen
Aanwezigheid rookmelders
Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
Buiten schilderwerk
Binnen schilderwerk
Keuken
De riolering
Toilet
Tegelvloeren
Houten vloeren
De open haard
De gashaard
De windveren
De waterborden
Aanbouw
De fundering (van de aanbouw of uitbouw)
Vochtonderzoek
Vochtplekken, schimmel
De fundering
Rieten dak
Isolatie van de kruipruimte
Lekkages dak
Loden waterleiding

 

 

 

 

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?


Sanitair badkamer
De dakbedekking
Dakconstructie
Waterleidingen
Isolatie dak
Vochtmeting lekkages
Vloerconstructie
Vloerbalken
Staalconstructie
Kruipruimte
Staalconstructie kruipruimte
Vloerconstructie in kruipruimte
Broodjesvloer kruipruimte
Kwaaitaalvloer
Betonrot in kruipruimte
Afvoeren in Kruipruimte
Asbest in kruipruimte
Ventilatie kruipruimte
Houtworm in de kruipruimte
Huiszwam in de kruipruimte
Vochtproblemen in de kruipruimte
Houtrot in de kruipruimte
Lekkages in de kruipruimte
Dakbeschot
De gasmeter
De kelder

 

 

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?


Sanitair badkamer
De dakbedekking
Dakconstructie
Waterleidingen
Spanten
Gordingen
Nokbalk
Isolatie dak
Lekkages
Vochtmeting lekkages
Vloerconstructie
Vloerbalken
Staalconstructie
Kruipruimte
Staalconstructie kruipruimte
Vloerconstructie in kruipruimte
Broodjesvloer kruipruimte
Kwaaitaalvloer
Betonrot in kruipruimte
Afvoeren in Kruipruimte
Asbest in kruipruimte
Ventilatie kruipruimte
Houtworm in de kruipruimte
Huiszwam in de kruipruimte
Vochtproblemen in de kruipruimte
Houtrot in de kruipruimte
Lekkages in de kruipruimte
Asbest
Zonnepanelen
Dakbeschot
De gasmeter
De kelder