035-2340450 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Dakinspectie Bussum


Dakinspectie Bussum De inspecteurs van Premiumkeur zijn dak experts die u een 100% onafhankelijke dakinspectie Bussum aanbieden ☎ 035-2340450 of neem contact op door een e-mail te sturen. Lees de recensies van tevreden consumenten die door Premiumkeur een dakinspectie Bussum hebben laten uitvoeren. Wij rekenen geen voorrijkosten en alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Klik op de link voor alle diensten en tarieven die Premiumkeur u aanbiedt.

Laat het dak van uw huis in Bussum inspecteren door de ervaren dak inspecteurs van Premiumkeur. Laat uw dak vooral niet gratis inspecteren door een dakdekker, want die probeert een opdracht uit deze gratis dakinspectie te slepen. Premiumkeur is een allround bouwkundig adviesbureau en we voeren duizenden bouwkundige keuringen en dakinspecties per jaar uit.

De ervaren inspecteurs van Premiumkeur inspecteren alle soorten daken in Bussum zoals daken met bitumineuze dakbedekking, schuine daken bedekt met dakpannen, zinken daken, rieten daken en leien daken en platte daken afgewerkt met EPDM. Uiteraard inspecteren we ook de zinken en kunststof dakgoten. Bekijk honderden youtube video’s uit de dagelijkse praktijk van onze ervaren inspecteurs zodat u met eigen ogen kunt zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven en onze inspecteurs bouwkundig allround zijn.

Heeft een dakdekker u een offerte aangeboden en twijfelt u of de geoffreerde werkzaamheden allemaal wel nodig zijn? Laat dan een dan een onafhankelijke dakinspectie door Premiumkeur uitvoeren. In de meeste gevallen verdient deze dakinspectie zich snel terug. Vooral als blijkt dat de dakdekker onnodige werkzaamheden aan het dak heeft geoffreerd.

Lees een schokkend krantenartikel waaruit blijkt dat het dak tijdens de bouwkundige keuring zeer oppervlakkig geïnspecteerd wordt.

Onafhankelijke dakinspectie of een specialistisch onderzoek


De inspecteurs van Premiumkeur zijn multidisciplinair en hebben ervaring met allerlei soorten bouwkundige inspecties. U kunt de inspecteurs van Premiumkeur inhuren voor een dakinspectie Bussum, maar ook voor een bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek zoals: een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, balkon inspectie, gevel inspectie, lekdetectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, opstellen van een schaderapport bij stormschade of lekkages, vochtinspectie, kelder inspectie, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie met een infraroodcamera, schoorsteen inspectie met endoscoop camera, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, een bouwkundige vooropname, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, MJOP, aanvragen van een splitsingsvergunning, de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning, geschil met aannemer, en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand.

Bent u van plan te uw dak te gaan isoleren dan krijgt u bij Premiumkeur een onafhankelijk en deskundig isolatie advies.

Premiumkeur is een erkend en gecertificeerd bouwkundig adviesbureau en onze dak experts zijn bekend in Bussum.

Lees een artikel over Premiumkeur in de business insider

100% onafhankelijke dakinspectie in Bussum


Vriendelijk en uitermate deskundig! De afspraak kon relatief snel ingepland en voor het vaste tarief werd een zeer uitgebreide analyse van alle verschillende dakdelen, dakkapellen, afvoergoten etc. en de bijbehorende adviezen opgeleverd in een uitgebreid rapport. Ook handig voor een second opinion vóórdat de dakdekker aan de slag gaat.

Onze inspecteurs zijn betrokken en betrouwbaar


Wij zijn erg tevreden over de dakinspectie die we hebben laten uitvoeren. We hebben contact gehad met Fred en de inspectie is uitgevoerd door Bo. Beide heren zijn erg vriendelijk en deskundig. Bo legt alles duidelijk uit en is eerlijk en nuchter in zijn advies. Het dak van de berging heeft hij ook maar meteen geïnspecteerd, super attent en pro actief! Het rapport is helder en to the point. Wij weten waar we aan toe zijn de komende jaren! Premiumkeur is echt een aanrader als je zoekt naar een vakkundig en betrouwbare dakinspectie.

dakinspectie Bussum(1)
dakinspectie Bussum (2)
inspecteren rieten dak
zadeldak inspecteren

Wat kost een professionele dakinspectie in Bussum?


Wat kost een dakinspectie in Bussum? Een dakinspectie in Bussum kost € 399 inclusief 21% btw met een uitgebreide dak rapportage. Mocht u lekkages hebben dan kunnen we ook tijdens de dakinspectie een lekdetectie onderzoek doen. Een dakinspectie met een lekdetectie onderzoek kost € 599 inclusief btw. De inspecteurs die bij Premiumkeur werken zijn zeer ervaren lek detectie specialisten. Is het dak niet bereikbaar met een ladder of een dakluik dan zullen we een hoogwerker moeten huren. De kosten van een hoogwerker worden doorberekend op basis van de werkelijke kosten.

Dakinspectie en een schaderapport opstellen bij lekkages en stormschade


U kunt Premiumkeur ook inhuren voor het opstellen van een schaderapport. Verzekeringsmaatschappijen vragen vaak om een schaderapport van een onafhankelijke deskundige. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage van het dak en bent u van mening dat u hier niet verantwoordelijk voor bent dan kunt u door ons een schaderapport laten opstellen. Tijdens verbouwingswerkzaamheden en funderingswerkzaamheden kan schade ontstaan. Het is belangrijk om altijd een nulmeting te laten uitvoeren voordat de bouwkundige werkzaamheden beginnen. Als u de nulmeting door ons laat uitvoeren is het voor ons een stuk eenvoudiger om ook een schaderapport voor u op te stellen als er schade tijdens de werkzaamheden is ontstaan.

Bel Premiumkeur voor een 100% onafhankelijke dakinspectie


Vakkundig en neemt de tijd om alles uitvoerig uit te leggen.
Wij hebben Fred Tokkie begin van de week gecontacteerd voor een keuring voor een potentiële aankoop van een woning. Fred heeft zijn werk onwijs goed en met volle aandacht uitgevoerd. Fred klom op het dak voor een uitgebreide dakinspectie. Onwijs blij dat we voor Fred hebben gekozen, omdat de verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen. Wij hebben hierdoor de keuze gemaakt om niet tot aankoop te gaan van deze woning. Voor een volgende potentiële aankoop zullen wij absoluut Fred weer inschakelen.

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn allround


Er kan veel mis zijn met een huis wat je als koper niet in de gaten hebt. Fred Tokkie ziet dat wel en legt je meteen uit welk probleem er achter zit en hoe dat opgelost kan worden. Hij is snel, flexibel en uitermate scherp. Hij klimt op het dak en duikt in de kruipruimte. Je hoort heel snel of het huis jouw liefde waard is of dat je maar beter een deurtje verder kan gaan kijken. Wil je weten hoe het zit, neem dan Fred Tokkie mee!

Laat uw dak inspecteren door vakmensen


Hele fijne inspecteur! Bo deed een volledige inspectie van het huis, ook bovenop het dak. Hij neemt je daarna mee om alle punten langs te lopen en tips te geven m.b.t. de woning om problemen in de toekomst te voorkomen. Zeker een aanrader om een goed beeld te krijgen van de woning!

Bel Premiumkeur voor een uitgebreide dakinspectie


Ik ben blij dat Fred Tokkie onze woning bouwkundig heeft gekeurd.

Fred was telefonisch goed bereikbaar. De afspraak was snel ingepland in samenspraak met de verkoopmakelaar.

Op de dag van de bouwkundige keuring gaf hij vooraf aan waar hij op gaat letten. Tijdens de keuring gaf hij meteen al goede tips wat ik zou kunnen aanpakken voor betere isolatie en praktische tips zoals sloten vervangen omdat je niet weet hoeveel sleutels in omloop zijn.
Tijdens de keuring was de verkoopmakelaar positief verrast ‘ik heb nog niet eerder een bouwkundige keurder gezien die echt het dak op gaat. Normaal zie ik de keurders met een spiegeltje op het dak kijken’. Wat mij het gevoel geeft dat hij een goede bouwkundige keuring uitvoert.

Dakinspectie monument
inspectie dakpannen
dakinspectie zadeldak
bouwkundige keuring dak (2)

Onafhankelijke dakinspectie bij bouwkundige geschillen


Heeft u een bouwkundig conflict met uw buren over bijvoorbeeld lekkages, een aannemer die volgens u zijn werk niet goed heeft uitgevoerd. Of bent u van mening dat de bouwkundige keuring door 1 van onze concurrenten slecht is uitgevoerd en heeft u een daardoor een huis gekocht vol met bouwkundige gebreken en flinke schade geleden? Dan kunt u ons inhuren en een contra-expertise laten uitvoeren. Wij worden met grote regelmaat ingehuurd door gerenommeerde bouwrecht advocaten en ook meerdere bedrijven die rechtsbijstand aan particulieren verlenen.

Rieten dak inspecteren


Met grote regelmaat inspecteren wij rieten daken. We hebben de kennis en ervaring om u een volledig onafhankelijk dak advies te geven. In welke staat het dak verkeert en hoeveel jaar het dak nog mee kan gaan. Er zijn veel factoren die een invloed hebben op de levensduur van rieten daken.

De belangrijkste is regelmatig onderhoud. En niet iedereen voert regelmatig onderhoud uit, en dit heeft een negatief effect op de levensduur. Een rieten dak is een organisch materiaal en als het dak niet regelmatig gekamd wordt raakt het dak vervuild.

Het water kan dan moeilijk van het dak aflopen waardoor het riet gaat rotten. Gaat u een huis kopen met een rieten dak dan raad ik u aan het rieten dak te laten inspecteren door een ervaren dak inspecteur. Als wij een bouwkundig rapport opstellen geven wij u een inschatting van de levensduur en de kosten. Zodat u precies weet wat u koopt.

 

Tijdens de dakinspectie kunnen we ook lekkages opsporen


Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van alle soorten lekkages. Heeft u al lang last van een langdurige lekkage schakel ons dan in. We zijn in het bezit van hoogwaardige lekdetectie apparatuur en kunnen alle soorten lekkages voor u opsporen. Langdurige lekkages kunnen veel schade aan uw huis veroorzaken, het is belangrijk dat u daarom deze lekkage snel te laten oplossen en hier niet te lang mee te wachten . Lekkages tasten de constructie van een huis aan en de herstelkosten zullen alleen maar oplopen als u te lang wacht. Maak direct een afspraak met Premiumkeur voor een onafhankelijke dakinspectie en lekkage onderzoek.

 

Tijdens de dakinspectie wordt de schoorstenen geïnspecteerd


Als wij een dakinspectie voor u uitvoeren kunnen we ook alle schoorstenen op het dak inspecteren want we zijn er toch. Veel lekkages worden veroorzaakt door schoorstenen die in een slechte bouwkundige conditie zijn. Tijdens de dakinspectie kunnen we ook het schoorsteenkanaal inspecteren want we zijn in het bezit van een hightech 20 m lange endoscoop camera. Mocht u een open haard hebben dan kunnen we dit kanaal nauwkeurig inspecteren. Met de endoscoop camera kunnen we kleurenfoto’s en een video maken van de binnenkant van het schoorsteenkanaal zodat u zelf kunt zien in welke staat het schoorsteenkanaal verkeert. (meerprijs)

 

Premiumkeur is onafhankelijk en betrouwbaar


Voordat Fred binnen was en we hem hadden gezien was zijn bouwkundige keuring eigenlijk al begonnen. Met een grote glimlach liep Fred met ons door het huis, wees op allerlei zaken die in de toekomst wel de aandacht zouden verdienen. Inclusief gratis klustips. En anders dan veel andere keurders klautert Fred wél het dak op, en duikt-ie volledig in de kruipruimte. Zaken die je niet ziet als je ondersteboven even je kop erin steekt, ziet Fred daardoor dus wel. Topgozer, scherp oog, en recht door zee.

 

De inspecteurs van Premiumkeur voeren honderden dakinspecties per jaar uit


Onlangs een bouwkundige inspectie en een dakinspectie laten doen door Fred Tokkie en dat is ons zeer bevallen. Hij heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is.
Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s.
Fred is erg begaan en enthousiast, legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten.
Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

 

Dakinspectie aanbouw
bouwkundige inspectie topgevel
dakinspectie flatgebouw
inspecteren van de dakpannen

Een grondige dakinspectie met een uitgebreid rapport


Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning in Bussum. Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).

Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.

Fred’s deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld – het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren (en dat graag wil laten doen door een uiterst aardige en vrolijke vent).

 

Kies voor de ervaren inspecteurs van Premiumkeur


Bo heeft onze nieuw woning in Bussum gekeurd. Dit deed hij heel zorgvuldig! Hij ging zelfs het dak op en kruipend door de kruipruimte. Vriendelijk en vakkundig! Mooi rapport ontvangen, echt een aanrader!

nokvorsten inspecteren
bitumineuze dakbedekking inspecteren (2)
dakinspectie monumentaal pand
dakinspectie bedrijfshal

Dakbedekking van het dakterras laten inspecteren


Bij een dakterras is het vaak lastig om een lekkage op te sporen is, omdat het dak vaak afgedekt is met planken of tegels. Wij zijn in het bezit van een rookgenerator en een waterstof detector en hiermee kunnen we lekkages opsporen onder het dakterras. Voor de gevallen waar dit niet werkt maken we gebruik van een endoscoop camera waarmee we kleine 6 mm gaatjes in het plafond behoren, zodat we zien waar de lekkage vandaan komt. Door middel van deze methode kunt u veel schade voorkomen en hoeft het dakterras niet gesloopt te worden.

 

Dakinspectie ten behoeve van een meerjarenonderhoudsplan


Wij voeren ook dakinspecties uit ten behoeven van het meerjarenonderhoudsplan. Het dak is een belangrijk bouwkundig onderdeel dat wij grondig inspecteren tijdens het uitvoeren van een bouwkundige inspectie ten behoeven van het meerjarenonderhoudsplan. Het complete dak inclusief alle dakgoten wordt door ons geïnspecteerd. Mochten wij op grote hoogte het dak moeten inspecteren dan kunnen we een hoogwerker huren. In andere situaties is het wellicht mogelijk om met een veiligheidsharnas een dak op een lastige plek te inspecteren. Wij inspecteren ook daken van grote flatgebouwen en het maakt niet uit hoe hoog deze zijn.

 

asbest schoorsteen inspecteren
inspecteren dak nieuwbouw woning
inspecteren van de dakgoot
inspecteren van de loodslabben

De inspecteurs van Premiumkeur zijn deskundig en betrouwbaar


Ik was blij dat Fred snel kwam kijken om een met een kritische blik het aan te kopen pand te bekijken. Hij klom zelf op het dak om onder een dakpan te kijken of het dak echt goed was. Geen mankementje werd gemist. Een goed gedegen rapport met wat gedaan moet worden en kostenbegroting. Maar ik kreeg vlot uitsluitsel dat het pand over het algemeen goed in elkaar zat waardoor ik voort kon met de aankoop, wat een hele opluchting was! Dank je Fred, je nummer blijft in mijn mobiel!

Premiumkeur heeft veel ervaring met dakinspecties


Tijdens de aankoop van een woning uit 1900 hebben we Fred gevraagd om een bouwtechnische keuring uit te voeren. Vanaf het eerste moment verliep het contact erg fijn. En alhoewel Fred op vakantie was werden de berichten erg snel beantwoord. De keuring liep erg fijn, en de makelaar vond het lastig. Wat liep Fred enthousiast door het huis, klopte hier, voelde daar. De vloer werd gemeten, het dak gecontroleerd en voor je het wist zat Fred op het dak. En ook de kruipruimte werd zeker niet overgeslagen. Vakkundig als Fred is, deelt hij snel zijn kennis, geeft tips over de status van de woning. Hij is er voor jou als opdrachtgever en dat merk je ook. Zorg dus dat je bij de keuring bent dan krijg je veel meer inzicht. Het rapport verscheen snel na de keuring en voldeed prima aan onze wensen, inzicht in de kosten die eraan zitten te komen op korte termijn en middellange termijn. Wij zijn erg tevreden Fred, ik loop met regelmaat op te scheppen over de wijze waarop je de bouwkeuring uitvoerde en het plezier waarmee je dat doet. Chapeau.