Bouwkundige Keuring Hollandsche Rading

Bouwkundige keuring Hollandsche Rading


Kies voor een 100 % onafhankelijke Gooise bouwkundige met 30 jaar ervaring die al heel wat huizen langs de Tolakkerweg in Hollandsche Rading heeft gekeurd. Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers.

Laat u GEEN woninginspecteur aanpraten door de verkopend makelaar want deze meneer is helemaal niet onafhankelijk want hij krijgt veel opdrachten van de makelaar. Als tegenprestatie helpt hij de makelaar door bouwkundige gebreken te vergoelijken en herstelkosten bewust te laag in te schatten. U bent gewaarschuwd want dit kan u veel geld gaan kosten. Dit is de makelaars truc om een bouwkundig slecht huis toch makkelijk verkocht te krijgen.

In ben 7 dagen per week bereikbaar en krijgt mij altijd persoonlijk aan de telefoon zodat u direct antwoord krijgt op al u vragen.

☎ 035-2340450 maar e-mailen kan ook: premiumkeur@gmail.com.

Als de bouwkundige keuring is afgerond kunnen we samen een kopje koffie drinken in Hollandsche Rading. Tijdens dit gesprek zal ik u vertellen wat ik van het huis vind en met welke extra kosten u rekening dient te houden. U hoeft nu niet meer te wachten op het bouwkundig rapport om een aankoopbeslissing te nemen.

 

 

 

Bouwkundige keuring Hollandsche Rading


Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een huis in Hollandsche Rading. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan een ieder kunnen aanraden.

Bouwkundige Keuring Hollandsche Rading


Fred heeft ons geholpen met de aankoop van een woning in Hollandsche Rading Vakkundig en grondig heeft Fred de woning doorgelicht. Terwijl Fred bezig is krijg je de indruk dat hij van de hoed en de rand wil weten. Alle gebreken en risico’s zijn na afloop inzichtelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Bij de aankoop van een huis is een goed bouwkundig advies goud waard. Fred heeft ons dan ook duizenden euro’s bespaard!

Bouwkundige Keuring Hollandsche Rading


Fred is zeer kundig en ervaren op zijn vakgebied. Hij is met ons door het huis gelopen en heeft alle punten uitvoerig besproken en laten zien. Daarnaast heeft hij ook indicaties kunnen geven wat een eventuele verbouwing zou kosten en laten zien wat wel en niet kan. Kortom, ik kan Fred aanraden wanneer je een bouwkundige keuring in Hollandsche Rading wilt laten uitvoeren.

Bouwkundige Keuring Hollandsche Rading
Dak Inspectie Hollandsche Rading
bouwkundige keuring Hollandsche Rading
bouwkundige keuring Hollandsche Rading
Bouwkundige keuring Hollandsche Rading

Peter Rademaker
Fred heeft een bouwkundig keuring voor ons gedaan. Fred is zeer enthousiast en uit zijn adviezen blijkt dat hij veel verstand heeft van oude(re) huizen en de gebreken die ze kunnen hebben. Na het bezoek van Fred hadden we een beter beeld van de verbouwingskosten en gebreken van het huis. Ik zou Fred zeker aanraden voor mensen die ook een bouwkundige keuring willen laten doen!
Bouwkundige Keuring Hollandsche Rading

Danny Witteveen
Fred is zeer deskundig en zeer secuur. Bij de aankoop van een huis zorgt hij echt dat je met beide benen op de grond blijft staan, zeker wanneer je soms verblind wordt door de charmes van een huis. Wij hebben dan ook bij het eerste huis afgezien van de koop. Hij denkt goed mee en helpt je bij de inschatting maken over welke kosten er aan gaan komen. We zijn hem hier heel dankbaar voor en mede daardoor tot een hele goede koop gekomen. Fred neemt je helemaal mee door de keuring en legt je alles uit, zodat je ook begrijpt hoe je huis in elkaar zit en waar je rekening mee moet houden. Ook doet hij suggesties over welke vragen we kunnen stellen aan de bewoners en verkoopmakelaar. Kortom, zeker een aanrader!
5/5 (2)