Bouwkundige Keuring Hilversum

Bouwkundige keuring in Huizen


Bouwkundige keuring in huizen Bel Premiumkeur voor een hele grondige en uitgebreide bouwkundige keuring in Huizen ☎ 035-2340450 of e-mail 

Lees de  recensies  van tevreden consumenten die door de inspecteurs van Premiumkeur een bouwkundige keuring in Huizen hebben laten uitvoeren. Premiumkeur is NHG erkend, gecertificeerd en goed verzekerd. Klik  hier  voor alle diensten en tarieven van Premiumkeur.

De inspecteurs die bij Premiumkeur werken hebben regionale ervaring, want ze zijn dagelijks aan het werk in ’t Gooi zoals: Bussum, Baarn, Hilversum, Naarden, Naarden-Vesting, Laren, Loosdrecht, Huizen, Blaricum, Lage Vuursche, Hollandsche Rading, Eemnes, Bikbergen, Oud Valkeveen, Kortenhoef, s-Graveland

Bezoek het youtube videokanaal van Premiumkeur met honderden video’s uit onze dagelijks praktijk.

 

Bouwkundige keuring en specialistisch onderzoek


U kunt bij Premiumkeur terecht voor een bouwkundige keuring maar ook voor een specialistisch onderzoek zoals:  kruipruimte inspectie  dakinspectie  nulmeting  meerjarenonderhoudsplan  scheuren onderzoek, vochtinspectie, daklekkages opsporen, schaderapport opstellen, isolatie verbeter advies van uw woning, opleveringskeuring  bouwkundig geschil met uw aannemer of buren, lekdetectie, gevel inspectie, kwaaitaalvloer inspectie, betonrot inspectie, balkon inspectie, Nehobo vloer inspectie, houtworm onderzoek, deskundigenonderzoek en een  funderingsonderzoek

U vindt Premiumkeur in het telefoonboek van Hilversum

Lees een uitgebreid artikel over Fred Tokkie in de Quote u kunt ook een artikel over mij lezen in de  Business insider

 

 

PremiumkeurPremiumkeur
PremiumkeurPremiumkeur

Bel Premiumkeur voor een 100 % onafhankelijke keuring


Vorig jaar juni kochten wij ons eerste huis in Huizen. De verkopende makelaar had al een bouwkundige keuring laten uitvoeren door een bedrijf waar hij graag mee werkt. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn wij toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren immers geen enorm grote problemen geconstateerd in het bouwkundig rapport. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen in verband met vochtschade en houtworm. Maar, werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een robotje onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de keurder diezelfde moeite had genomen had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook een heleboel geld.

 

 

Premiumkeur is niet afhankelijk van makelaars


Voor ons huis in BLaricum hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in het ’t Gooi
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Makelaars komen graag met keurders die zij al kennen, en ontvangen daar dan een kleine vergoeding voor.)

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

bouwkundige keuring dakkapel
dakinspectie 's-Graveland
Dakinspectie Hilversum
Bouwkundige keuring Villa

Bel Premiumkeur voor een grondige bouwkundige keuring


Wij hebben hele goede ervaring met Fred Tokkie.

Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouw en staat van het huis (jaren 30, Amsterdam), maar had hij ook een aantal kritische puntjes.

Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.

Tot slotte zag het bouwkundig rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail erg keurig uit en duidelijk uit.

Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt

 

100 % onafhankelijke bouwkundige keuring


Bij de aankoop van ons huis hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit.

Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.

De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.

Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er immers belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden.

 

PremiumkeurPremiumkeur
PremiumkeurPremiumkeur

Bouwkundige keuring met een grondige dakinspectie


Voor de aankoop van een woning uit 1950 hebben we Fred gevraagd om een bouwkundige keuring uit te voeren. Vanaf het eerste moment verliep het contact erg fijn. En alhoewel Fred op vakantie was werden de berichten erg snel beantwoord. De keuring liep erg fijn, en de makelaar vond het lastig. Wat liep Fred enthousiast door het huis, klopte hier, voelde daar. De vloer werd gemeten, het dak gecontroleerd en voor je het wist zat Fred op het dak. En ook de kruipruimte werd zeker niet overgeslagen. Hij is er voor jou als opdrachtgever en dat merk je ook. Zorg dus dat je bij de bouwkundige keuring bent dan krijg je veel meer inzicht. Het rapport verscheen snel na de keuring en voldeed prima aan onze wensen, inzicht in de kosten die er aan zitten te komen op korte termijn en middellange termijn. Wij zijn erg tevreden Fred, ik loop met regelmaat op te scheppen over de wijze waarop jij de bouwkeuring uitvoerde en het plezier waarmee je dat doet. Chapeau.

 

Bouwkundige keuring inclusief een algehele kruipruimte inspectie


Voor een bouwkundige keuring gingen wij op zoek naar een goede partij die ons toekomstige huis goed kon keuren en natuurlijk (lekker Hollands) niet de duurste van de markt was. Met Fred van Premiumkeur hebben wij deze 2 vliegen in 1 klap geslagen.

Met een zeer kritische blik heeft Fred ons toekomstige huis van onder tot boven helemaal geïnspecteerd en ging daarbij verder dan je mag verwachten. Waar andere keurmeesters stoppen zodra zij het dak niet goed kunnen bereiken of het luik van de kruipruimte te krap vinden, klimt Fred met al het gemak (en lenigheid) het dak op en met veel gemanoeuvreer de kruipruimte in om ook daar goed een beeld te kunnen krijgen van de situatie.

Door de tijdnood – die Fred goed aanvoelde – zorgde hij er ook voor dat het rapport kant en klaar diezelfde dag nog bij ons in de mail zat en konden wij met voldoende argumenten richting de verkopende partij om toch nog wat van de prijs te krijgen. Ook daartoe had Fred nog flink wat goede tips gegeven.

Kortom: Zeer tevreden over Fred, zijn kritische blik en manier van rapporteren en de volgende keer – mocht het nodig zijn – dan schakelen wij hem ook zeer zeker weer in.

 

PremiumkeurPremiumkeur
PremiumkeurPremiumkeur

Een grondige bouwkundige keuring kan een miskoop voorkomen


Hele goeie ervaring met twee bouwkundige keuringen van Fred: hij heeft duidelijk kennis van zaken en gaat grondig te werk. In het eerste huis verschillende problemen ontdekt waardoor de koop niet doorging. Daar zijn we achteraf heel blij om! Nu opnieuw van zijn diensten gebruik gemaakt en wederom een prettige ervaring: gelukkig in dit huis geen gebreken. Ik zou Fred zeker aanraden!

Bel Premiumkeur voor een bouwkundige keuring op korte termijn


Fred heeft binnen korte termijn een bouwkundige keuring uitgevoerd voor een vrijstaande woning in Bikbergen. Hij komt kundig over en heeft alles goed onderzocht. Hij is het dak op geweest en de kruipruimte ingegaan. Tevens denkt hij mee in pragmatische oplossingen en hij benoemt alles wat hij ziet. Ik zou Fred aanbevelen.

 

Bouwkundige inspectie dak
Lekkages opsporen
bouwtechnische keuring zadeldak
Dakgoot inspectie Hilversum

De makelaar is gebaat bij een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis te verkopen is de makelaar erbij gebaat bij dat het huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Wellicht is dit de reden dat de makelaar u bedrijven aanprijst die een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken de inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

Hieronder een citaat uit de algemene voorwaarden van 1 van mijn concurrenten. Het bewijs dat de bouwkundige keuring van mijn concurrenten daadwerkelijk oppervlakkig is. En dit bedrijf is aangesloten bij het Keurmerk Vakkundig Gekeurd.

De bouwtechnische keuring bestaat uit een globale, non-destructieve, visuele inspectie, gerelateerd
aan het bouwjaar van het object en is een momentopname, waarbij uitsluitend gesignaleerde zichtbare
gebreken of tekortkomingen worden gerapporteerd.

De synoniemen voor het woord globaal zijn: bij benadering, grofweg, in grote trekken, ongeveer, ruwweg

 

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die bij Premiumkeur werken de kruipruimte helemaal in en ze klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal De inspecteurs van Premiumkeur gebruiken specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van opdrachten van makelaars. Belangenverstrengeling is hierdoor uitgesloten

 

 

dakinspectie
onderzoek daklekkage
Bouwkundige keuring kozijnen
elektra keuring

Premiumkeur is deskundig en betrouwbaar


Fred is een zeer kundige inspecteur en je ziet ook gelijk zijn aannemers verleden terug. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles te bekijken en ook op te rapporteren. Hij ziet echter al snel met zijn kennis en ervaring waar de pijnpunten zitten.
Hij kon ook op zeer korte termijn en bouwkundig rapport was er ook volgens afspraak zeer snel.
Hij keurde bij ons een vrijstaand jaren 1900 huis in Loosdrecht en hij wist veel van deze omgeving en bouwstijl en fundament van dit soort huizen.

 

De kruipruimte wordt volledig geïnspecteerd


Fred was al bezig met de bouwkundige keuring toen wij bij ons te kopen huis in ‘s-Graveland aankwamen. Hij is vriendelijk, duidelijk en oprecht enthousiast over zijn werk (en gelukkig ook over ons huis). Ik was nooit eerder in mijn leven in een kruipruimte geweest en zijn “college” van 10 minuten over wat alles is, waar je op moet letten en wat er nog gedaan moest worden was nuttig en zeer leerzaam. Fijn ook om iemand te hebben met specifieke kennis van de buurt. Een eerlijk advies!

 

PremiumkeurPremiumkeur
PremiumkeurPremiumkeur

Zoekt u een houtworm expert bel Premiumkeur


Fred van Premiumkeur is een vriendelijk en kundig man. Hij heeft mij van onafhankelijk advies voorzien over de bestrijding van houtworm die ik in mijn woning aangetroffen heb. Fred is zeer ter zake kundig is en denkt vanuit de klant/opdrachtgever.

 

Bel Premiumkeur voor een hele grondige keuring


Fred is heel professioneel. De bouwkundige keuring was uiterst grondig, Fred vond zelfs de kleinste details, hij heeft echt kennis van zaken. Voor en na de bouwkundige keuring was hij altijd beschikbaar voor toelichting. Je krijgt ook een duidelijk uitgebreid bouwkundig rapport. Zeer de moeite waard en niet duur voor een gerust hart.

 

Kruipruimte onderzoek
kruipruimte inspectie Premiumkeur
kruipruimte onderzoek Premiumkeur
funderingsonderzoek

Kies voor de betere bouwkundige keuring in huizen


Via internet Fred Tokkie gevonden als bouwkundig expert. Fred is allereerst kundig en betrouwbaar in zijn oordeel met betrekking tot het huis. Daarnaast is hij ook prettig in de omgang en is snel met zijn rapportage. Wij zijn zeer tevreden over zijn adviezen bij de aankoop van ons vrijstaande huis in ´s/Graveland. Aangezien het huis al een tijd te koop stond en meer dan 80 jaar oud is, was het nodig om een goed inzicht te krijgen in de herstelwerkzaamheden die per se moeten gebeuren en of het huis goed gebouwd is. Fred heeft dit duidelijk weergegeven en heeft ons zo goed voorbereid op te maken kosten bij de aankoop. Met Fred krijg je een goed en degelijk advies dat nodig is om niet een “kat in de zak” te kopen. Ik raad dan ook zeker aan om Fred in te schakelen bij een dergelijk onderzoek voor uw (nieuwe) huis.

 

 

Bouwkundige keuring met een volledige kruipruimte inspectie


We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuw te kopen huis in ‘s-Graveland. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het bouwkundig onderdeel.

 

Kruipruimte onderzoek
kruipruimte inspectie Premiumkeur
kruipruimte onderzoek Premiumkeur
funderingsonderzoek

Bouwkundige keuring met een uitgebreide bouwkundig rapport


Uitstekende en betrouwbare bouwkundige keuring laten uitvoeren bij de aankoop van een woning uit 1930 in ‘s-Graveland.Telefonisch hadden we binnen enkele dagen een afspraak. De keuring zelf is grondig en vakkundig uitgevoerd met oog voor detail en bovendien op een fijne, persoonlijke en heel transparante manier. Twee dagen later volgde een uitgebreid rapport dat wij hebben kunnen gebruiken om verder te onderhandelen met de verkopers. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede onafhankelijke bouwkundige keuring, zeker even bellen met Premiumkeur.

 

Bouwkundige keuring met een algehele dakinspectie


Wij hebben een bouwkundige keuring laten doen in Bussum. De afspraak was snel geregeld met Fred. Daan deed de bouwkundige keuring en deze was grondig, van kruipruimte tot op het dak. Geen rare zaken gevonden, maar wel geruststellend om zo een keuring te krijgen. Tijdens de bouwkundige keuring werden de mogelijk verbeteringen al aangestipt en uitgelegd, erg fijn.

Wij raden Premiumkeur zeker aan !

 

Bouwkundige keuring Huizen (1)
Bouwkundige keuring Huizen (2)
Bouwkundige keuring Huizen (3)
Bouwkundige keuring Huizen (4)
Kwaaitaal vloer inspectie met een kruipruimte robotKwaaitaal vloer inspectie met een kruipruimte robot
Kruipruimte robotKruipruimte robot

The best home inspection in the Netherlands


I am very impressed with Daan and his quick, professional approach and work. It’s my second apartment buying in NL, his check is far beyond and more detailed, through then what I have experienced earlier with other companies. Even the estate agent has been impressed!

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn kruipruimte experts


Ik heb Premiumkeur ingeschakeld voor een kruipruimte inspectie. Fred heeft mij heel goed geholpen. Zijn advies is eerlijk en onafhankelijk. Hij zegt waar het op staat en legt duidelijk uit wat er aan de hand is. Dit is het bedrijf wat je moet hebben voor keuring en advies!

 

Wat wordt er geïnspecteerd bij een bouwkundige keuring?


Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwtechnische keuring?


 

Wat inspecteert Premiumkeur tijdens de bouwkundige keuring?


 • De dakpannen
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie kwaaitaalvloer
 • Hekwerk, balkon, constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • De convector
 • De Cv-ketel
 • Elektrische vloerverwarming
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • De leidingen van de cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming controleren
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Fundering op staal

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?