bouwkundige keuring Muiden

Bouwkundige Keuring Muiden


Kies voor een lokale bouwkundige met 30 jaar ervaring als u van plan bent een huis te kopen in Muiden.Ik heb al heel wat monumentale  huizen in Muiden bouwkundig gekeurd en ben goed op de hoogte met de bouwstijl en welke gebreken veel voorkomen in het oude Muiden. Er worden inmiddels heel wat nieuwbouw woningen gebouwd in Muiden en u kunt mij ook inhuren voor de opleveringskeuring van uw nieuwbouw woning. Kies voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring van Muiden en ook nog een 100 % onafhankelijk.

Laat u GEEN woninginspecteur aanpraten door de verkopend makelaar want deze meneer is helemaal niet onafhankelijk want hij krijgt veel opdrachten van de makelaar. Als tegenprestatie helpt hij de makelaar door bouwkundige gebreken te vergoelijken en herstelkosten bewust te laag in te schatten. U bent gewaarschuwd want dit kan u veel geld gaan kosten. Dit is de makelaars truc om een bouwkundig slecht huis toch makkelijk verkocht te krijgen.

lees de RECENSIES en ervaringen van vele tevreden huizenkoper

In Muiden staan veel monumentale huizen in het oude centrum en funderingsproblemen komen hier meer voor dan u denkt.

Schakel een zwaargewicht in onder de bouwkundigen die alles weet van monumentale panden en u altijd zal waarschuwen als het huis een gebrekkige fundering blijkt te hebben.

Ik kan meestal de volgende dag al een bouwkundige keuring voor u uitvoeren. Ik ben zeven dagen per week bereikbaar en u krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct weet waar u aan toe bent.

☎ 035-2340450 of e-mail: premiumkeur@gmail.com

 

Bouwkundige keuring Muiden


Heeft u verbouwingsplannen dan kunt u na de bouwkundige keuring vragen of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel uw verbouwingswensen gaan kosten. Ik kan dit zelfs per onderdeel offreren. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt. Koopt u een prachtig monumentaal pand in het oude Muiden dan weet u dat u een bouwkundige inschakelt die weet waar hij over praat. Ik zal u slimme adviezen geven waardoor u veel geld kunt besparen op zowel onderhoud als de verbouwing monumentale pand.

Bouwkundige Keuring Muiden

Bij meerdere gelegenheden heb ik Fred gevraagd met mij mee te kijken. Hij heeft mij deskundig van advies voorzien. Soms was dat een kracht “dit moet je niet doen” en soms juist met een zeer positief advies. Hij komt altijd met een onderbouwing. Hij stelt zich onafhankelijk op en dat wordt niet door iedereen in dank afgenomen maar voor mij is dat juist zijn kracht. Ik vind waar hij mee komt nuttig en direct toepasbaar.

Bouwkundige Keuring Muiden

Fred heeft voor ons een monumentaal pand in Muiden bouwkundig gekeurd. Omdat het een erg oud huis betrof hebben wij extra veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste bouwkundige keurder. Wij zijn op basis van referenties bij Fred uitgekomen en hij heeft ons niet teleurgesteld. Integendeel, Fred is onafhankelijk, erg professioneel en kundig en zegt waar het op staat (ook wanneer je dit liever niet wil horen).Hij heeft ons eerlijk en erg goed geadviseerd en dit heeft ons behoed voor de aankoop van een huis met toekomstige funderingsproblemen (zowel verzwakking als waterschade) en gewaarschuwd voor een “creatieve” NEN-meting waardoor de m2 prijs te hoog was. Kortom, risico’s die gezien de prijs van het huis onacceptabel waren en ons een financiële strop hadden kunnen bezorgen. ​

Bedankt, wij komen zeker terug!

Bouwkundige keuring Muiden
Bouwkundige keuring Muiden
Bouwkundige keuring Muiden
Bouwkundige keuring Muiden
Bouwkundige keuring Muiden

We hebben Fred  ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Muiden. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

Bouwkundige keuring Muiden

Fred heeft ons ontzettend goed geholpen met de keuring van het huis in Muiden. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouwtips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!

SPOEDRAPPORTAGE


Vanwege de gekte op de huizenmarkt moet u vaak snel beslissen, ik begrijp dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u extra gaan kosten. Direct na de bouwkundige keuring kunnen we samen een kopje koffie drinken in Brasserie Herengracht aan de haven van Muiden en de bouwkundige keuring bespreken. Feedback die u direct duidelijkheid geeft over de bouwkundige staat van u en de extra kosten waar u rekening mee dient te houden.

Vraagprijs?


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en dan pas te bieden. Helaas is dit niet altijd mogelijk dat begrijp ik goed want een huis in Muiden is erg snel verkocht. Maar krijgt u de tijd dan adviseer ik u die te gebruiken met het bouwkundig rapport in de hand heeft u een betere onderhandelingspositie tegenover de makelaar en de verkoper van het huis. Het kan u duizenden euro’s schelen.

 

5/5 (10)