bouwkundige keuring muiderberg

Bouwkundige keuring Muiderberg


Kies voor een 100 % onafhankelijke Gooise bouwkundige met 30 jaar ervaring die al vele huizen in Muiderberg heeft gekeurd. In Muiderberg staan veel monumentale panden. Een monumentaal pand is natuurlijk geen nieuwbouw woning. Kies daarom voor een bouwkundig inspecteur die veel ervaring heeft met oude monumentale panden. Ik heb deze kennis en kan u precies vertellen waar u op moet letten als u van plan bent een monumentaal pand te kopen in Muiderberg. Lees de RECENSIES van vele tevreden opdrachtgevers en leer van hun ervaringen. Klik hier voor alle tarieven

Laat u GEEN woninginspecteur aanpraten door de verkopend makelaar want deze meneer is helemaal niet onafhankelijk want hij krijgt veel opdrachten van de makelaar. Als tegenprestatie helpt hij de makelaar door bouwkundige gebreken te vergoelijken en herstelkosten bewust te laag in te schatten. U bent gewaarschuwd want dit kan u veel geld gaan kosten. Dit is de makelaars truc om een bouwkundig slecht huis toch makkelijk verkocht te krijgen.

Net als in Muiden staan in Muiderberg veel huizen met een gebrekkige fundering. Het herstellen van de fundering is een zeer kostbare aangelegenheid. Besef dat veel funderingsproblemen door zowel de verkoper als de makelaar verdoezeld worden. Ik ben een funderingsexpert die snel door heeft of een huis een gebrekkige fundering heeft of niet. Tijdens de bouwkundige keuring zal ik een vloerwaterpassing en lintvoegmeting uitvoeren om te zien hoe scheef het pand staat.

U kunt mij bereiken op 035-2340450 of via de e-mail: bouwkundiginspecteur@gmail.com

Ik ben zeven dagen per week bereikbaar en u krijgt mij altijd persoonlijk aan de telefoon zodat u direct weet waar u aan toe bent. Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring voor u uitvoeren

 

 

Bouwkundige keuring Muiderberg


Na het afronden van de bouwkundige keuring kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer gewerkt en vele oude huizen en monumentale panden zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten, iets wat maar weinig woningkeurders u kunnen geven omdat ze simpelweg de ervaring en de expertise missen om een goede kosten calculatie te maken.

Bouwkundige keuring Muiderberg
Bouwkundige keuring Muiderberg
bouwkundige keuring Muiderberg

Vakkundig en grondig heeft Fred de woning doorgelicht. Terwijl Fred bezig is krijg je de indruk dat hij van de hoed en de rand wil weten. Alle gebreken en risico’s zijn na afloop inzichtelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Bij de aankoop van een huis in Muiderberg is een goed bouwkundig advies goud waard. Fred heeft ons dan ook duizenden euro’s bespaard!

Geweldige bouwkundige keuring!!! Fred heeft zeer veel kennis van zaken. Hij ziet direct de problemen in de woning en is in staat de vaak ingewikkelde problemen in eenvoudige taal uit te leggen. In het bouwkundig rapport (dat wij dezelfde avond nog ontvingen!) licht hij de problemen toe aan de hand van de door hem gemaakte foto’s. Ook geeft hij bij elk probleem een accurate schatting van de herstelkosten. Naast het professionele oog van Fred is het ook zeer prettig om met hem door je mogelijk nieuwe huis te lopen. Wij waren geweldig blij met Fred

Doorspreken van de bouwkundige keuring


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en de extra kosten waar u rekening mee dient te houden.

Weten wat voor huis je koopt


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u weet wat er allemaal aan het huis mankeert. Teken pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden, want dat levert u financieel het meeste op.

Kruipruimte onderzoek Muiderberg
Bouwtechnische keuring Muiderberg
kruipruimte inspectie Muiderberg
aankoopkeuring rijksmonument Muiderberg
4.5/5 (8)