Bouwkundige Keuring Hilversum

Bouwkundige keuring ‘s-Graveland


Bouwkundige keuring ‘s-Graveland Premiumkeur.  Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke Premium bouwkundige keuring ‘s-Graveland.
We hebben al redelijk wat woningen in ‘s-Graveland bouwkundig gekeurd en hebben veel bouwtechnische kennis van lokale factoren.
Wilt u weten wie u inhuurt lees dan de recensies van tevreden huizenkopers.

Maak direct een afspraak ☎ 035-2340450 of e-mail: premiumkeur@gmail.com Meestal kunnen wij de volgende dag al een bouwkundige keuring voor u in ‘s-Graveland uitvoeren. De bouwkundige keuring ‘s-Graveland kost € 379 voor een huis met een grootte tot 600 M³.

U kunt ook bij ons terecht voor een kruipruimte inspectie, dakinspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, scheuren onderzoek, vochtinspectie, lekkages opsporen, schaderapport, isolatie advies van uw woning, thermografische inspectie, opleveringskeuring en een funderingsonderzoek

Kies voor betrouwbare en betrokken bouwtechnisch experts die u de beste kwaliteit leveren bij de bouwkundige keuring van uw nieuwe huis, daarom de naam Premiumkeur. Wij zijn NHG erkend, gecertificeerd en goed verzekerd. U kunt duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s aan bouwkundige gebreken voorkomen door de vele video’s op deze website te bekijken.
Inmiddels is het bedrijf Premiumkeur aanzienlijk gegroeid en werken er inmiddels 6 goedopgeleide bouwkundig inspecteurs voor het bedrijf Premiumkeur. Via audits en persoonlijke coaching wordt de kennis van onze bouwtechnisch experts steeds weer verbeterd. We hebben vestigingen in Haarlem, Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Zaandam en Amersfoort. Alle bouwkundig inspecteurs werken volgens een strikte erecode.

De inspecteurs die voor Premiumkeur werken mogen geen bouwkundige keuringen uitvoeren in opdracht van verkopend makelaars want alleen dan kun je 100%  onafhankelijk zijn. We zijn een bedrijf met normen en waarden waarbij de consument altijd op nummer één staat.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Na de bouwkundige keuring ‘s-Graveland kunt u ons bellen en vragen stellen over de uitgevoerde bouwkundige keuring of uitleg vragen over het bouwkundig rapport.   Ouderwetse service zoals het hoort. Kies voor het snelst groeiende woning keurbedrijf van Nederland met echte recensies van tevreden huizenkopers. Het bouwkundig rapport dat wij voor u maken, is erkend wordt alle banken en hypotheekverstrekkers

We hebben geen enkele commerciële binding met verkopend makelaars uit ‘s-Graveland. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een zeer deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring ‘s-Graveland

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100% onafhankelijke bouwkundige keuring. Een Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100% onafhankelijk zijn.

Als wij het dak op klimmen gebruiken wij een veiligheidsharnas, waardoor we op grotere hoogtes kunnen inspecteren.
Kies voor Premiumkeur want de bouwkundige keuring is erg grondig en uitgebreid.

Kies voor een Premium bouwkundige inspectie van uw huis. Premiumkeur beperkt de financiële risico’s voor u door een zeer uitgebreide bouwkundige keuring uit te voeren.
U heeft ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor extra opties. De vele video’s en foto’s zijn het bewijs dat wij u de beste kwaliteit bieden bij de bouwkundige inspectie van een huis.

Met grote regelmaat heb ik asbest aangetroffen in de kruipruimte van huizen in ‘s-Graveland. Er staan in ‘s-Graveland heel wat huizen uit de periode 1930-1960.
Vooral in huizen uit deze periode werd vaak asbest toegepast bij rioleringen en rond cv-leidingen. Het verwijderen van asbest uit de kruipruimte kost u al snel € 10.000 of meer.

Als het huis een hele ondiepe kruipruimte heeft dan is dat geen probleem want dan kunnen wij de kruipruimte met een speciale door ons zelf ontwikkelde kruipruimte robot inspecteren (meerprijs). De robot wordt met een afstandsbediening bestuurd en heeft een draadloze 4K-videoverbinding en we kunnen ook haarscherpe foto’s maken. Tijdens de kruipruimte inspectie met de robot kunt u live meekijken op een groot videoscherm in full colour. Heeft u een huis met een open haard dan kunnen wij voor € 199 extra het rookgaskanaal van de open haard inspecteren. Dit is een hightech endoscoop met een kleurencamera en tijdens de inspectie kunt u meekijken. We kunnen van deze inspectie foto’s en een video-opname maken van het openhaardkanaal. Inmiddels zijn wij een samenwerking gestart met het grootste hoogwerker bedrijf van Nederland. We kunnen elk dak op grote hoogte voor u veilig inspecteren. De prijs voor deze dakinspectie wordt bepaald door de locatie en de hoogte van het dak.  Een betaalbare investering om grote financiële risico’s uit te sluiten.

De naam Premiumkeur staat voor een betrouwbaar bedrijf dat voor u de meest uitgebreide bouwkundige keuring van uw huis in ‘s-Graveland kan uitvoeren. Kies voor een Premium bouwkundige inspectie van uw nieuwe huis.  Gewoon veel beter en completer!

Wij zijn dagelijks aan het werk Hilversum en ’t Gooi zoals Baarn, Bussum, Naarden, Naarden-Vesting, Laren, Loosdrecht, Huizen en Blaricum, Lage Vuursche, Hollandsche Rading, Eemnes, Loosdrecht, Kortenhoef,  s-Graveland en provincie Utrecht. U vindt ons in de telefoongids.

 

 

bouwkundige keuring ‘s-Graveland


Direct na dat de bouwkundige keuring ‘s-Graveland  is afgerond kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn, maar u kunt mij ook vragen hoeveel de verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer gewerkt  waardoor ik vanuit ervaring weet wat een verbouwing of bouwkundige ingreep mag kosten. Al voor dat u het voorlopig koopcontract getekend heeft weet u waar u financieel aan toe bent.

Op YOUTUBE heb ik mijn eigen videokanaal waar u alles kunt leren over het kopen en verbouwen van uw nieuwe huis. Veel slimme tips en adviezen die u duizenden euro’s kunnen besparen

Ik ben een onafhankelijke bouwkundig inspecteur, ik werk niet voor makelaars.
U bent verzekert van een zeer kritische bouwkundig inspecteur die alleen uw belang dient.

Bij een bouwkundige keuring ‘s-Graveland zit de volledige inspectie van de kruipruimte inbegrepen. Ik ben in  ‘s-Graveland en ’t Gooi al heel wat huizen tegengekomen waar ik asbest in de kruipruimte aantrof  en vloerbalken volledig doorgerot waren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fred is een zeer kundige inspecteur en je ziet ook gelijk zijn aannemers verleden terug. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles te bekijken en ook op te rapporteren. Hij ziet echter al snel met zijn kennis en ervaring waar de pijnpunten zitten.
Hij kon ook op zeer korte termijn en bouwkundig rapport was er ook volgens afspraak zeer snel.
Hij keurde bij ons een vrijstaand jaren 1900 huis in s,-Graveland en hij wist veel van deze omgeving en bouwstijl en fundament van dit soort huizen.
Daarnaast ook nog tips gegeven voor contacten voor verbouwing.
Zou hem zeker aanraden als u een bouwkundige keuring in ‘s-Graveland nodig heeft.

Fred was al bezig met de bouwkundige keuring toe wij bij ons te kopen huis in ‘s-Graveland aan kwamen. Hij is vriendelijk, duidelijk en oprecht enthousiast over zijn werk (en gelukkig ook over ons huis). Ik was nooit eerder in mijn leven in een kruipruimte geweest en zijn “college” van 10 minuten over wat alles is, waar je op moet letten en wat er nog gedaan moest worden was nuttig en zeer leerzaam. Fijn ook om iemand te hebben met specifieke kennis van de buurt. Een eerlijk advies !

Bouwkundige keuring 's-Graveland (1)
Bouwkundige keuring s'-Graveland (2)
Bouwkundige keuring s'-Graveland (3)
Bouwkundige keuring s'-Graveland (4)

Via internet Fred Tokkie gevonden als bouwkundig expert. Fred is allereerst kundig en betrouwbaar in zijn oordeel met betrekking tot het huis. Daarnaast is hij ook prettig in de omgang en is snel met zijn rapportage. Wij zijn zeer tevreden over zijn adviezen bij de aankoop van ons vrijstaande huis in ´s/Graveland. Aangezien het huis al een tijd te koop stond en meer dan 80 jaar oud is, was het nodig om een goed inzicht te krijgen in de herstelwerkzaamheden die per se moeten gebeuren en of het huis goed gebouwd is. Fred heeft dit duidelijk weergegeven en heeft ons zo goed voorbereid op te maken kosten bij de aankoop. Met Fred krijg je een goed en degelijk advies dat nodig is om niet een “kat in de zak” te kopen. Ik raad dan ook zeker aan om Fred in te schakelen bij een dergelijk onderzoek voor uw (nieuwe) huis.”

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuw te kopen huis in ‘s-Graveland. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het bouwkundig onderdeel.

 

Bouwkundige keuring s'-Graveland (5)
Bouwkundige keuring s'-Graveland (6)
Bouwkundige keuring s'-Graveland (7)
Bouwkundige keuring s'-Graveland (8)
Wat inspecteren wij !

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering (van de aanbouw of uitbouw)
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis

 

 

 

 • En bekijk een video
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • De dakpannen
 • Vochtmetingen
 • De nokvorsten
 • De schoorsteen
 • De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 • De dakkapellen indien aanwezig
 • Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking
 • Lood en loodslabben
 • De boeidelen
 • De houten gootbak
 • De zinken deklijsten
 • De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 • De bakstenen
 • Het voegwerk
 • Het pleisterwerk
 • De ramen
 • De kozijnen
 • Het glas
 • De binnen deuren en buiten deuren
 • Deurbeslag
 • De Badkamer
 • Tegelwerk badkamer
 • Voegwerk badkamer
 • Siliconenkit badkamer
 • Aarding van de badkamer
 • Ventilatie badkamer
 • De kelder