035-2340450 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Bouwkundige keuring Baarn


Bouwkundige keuring Baarn bel Premiumkeur voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Baarn ☎ 035-2340450 of neem contact met ons op via de mail. Bekijk honderden youtube video’s uit de dagelijkse praktijk van onze ervaren inspecteurs zodat u met eigen ogen kunt zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven en onze inspecteurs bouwkundig allround zijn. Klik op deze link, want hier vindt u alle diensten en tarieven van Premiumkeur. Lees de recensies van tevreden consumenten die door Premiumkeur een bouwkundige keuring Baarn hebben laten uitvoeren. Premiumkeur is NHG erkend, gecertificeerd en goed verzekerd. Wat kost een bouwkundige keuring Baarn bij Premiumkeur?

Lees een schokkend krantenartikel hoe makelaars in Baarn samenwerken met woninginspecteurs. Dit artikel is een must voor iedereen die van plan is een huis te gaan kopen in Baarn. Hierbij een opsomming van de bedrijven waar makelaars uit Baarn graag mee samenwerken Perfectkeur, Woningkeur, Melssen Bouwadvies, Bouwkundig adviesbureau Hilhorst, Pieter de Wit, de Keurder en Keuringshuis en daarom prijst de makelaar deze bedrijven aan.

Wilt u een mogelijke belangenverstrengeling uitsluiten laat dan een bouwkundige keuring Baarn uitvoeren door Premiumkeur

 

Bouwkundige keuring en specialistisch onderzoek


U kunt bij Premiumkeur terecht voor een bouwkundige keuring Baarn, maar ook voor een specialistisch onderzoek zoals: kruipruimte inspectie, dakinspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, scheuren onderzoek, vochtinspectie, daklekkages opsporen, schaderapport opstellen, isolatie verbeter advies van uw woning, opleveringskeuring, bouwkundig geschil met uw aannemer of buren, lekdetectie, gevel inspectie, kwaaitaalvloer inspectie, betonrot inspectie, balkon inspectie, Nehobo vloer inspectie, deskundigen onderzoek en een funderingsonderzoek.

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen, een must voor elke koper van een oud huis in Baarn.

De ervaren inspecteurs die bij Premiumkeur werken hebben regionale ervaring, want ze zijn dagelijks aan het werk in ’t Gooi zoals: Bussum, Baarn, Hilversum, Naarden, Naarden-Vesting, Laren, Loosdrecht, Huizen, Blaricum, Lage Vuursche, Hollandsche Rading, Eemnes, Bikbergen, Kortenhoef, s-Graveland

 

bouwkundige keuring dakkapel
de inspectie van de bitumineuze dakbedekking
Dakinspectie Hilversum
Bouwkundige keuring Villa

Premiumkeur dient het belang van de consument


Vorig jaar juni kochten wij ons eerste huis in Baarn. De verkopende makelaar had al een bouwkundige keuring laten uitvoeren door een bedrijf waar hij mee te innig mee samenwerkt. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn wij toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren immers geen enorm grote problemen geconstateerd in het bouwkundig rapport. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen in verband met vochtschade en potentieel houtworm. Maar, werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een robotje onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de keurder diezelfde moeite had genomen had dan had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook een heleboel geld.

 

Premiumkeur is 100 % onafhankelijk en betrouwbaar


Voor ons huis in Bussum hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwkundige keurder, die al veel huizen had beoordeeld in ’t Gooi.
Het vinden van een keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Makelaars komen graag met keurders die zij al kennen)

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Wij hebben hele goede ervaring met Fred Tokkie.

Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis in Baarn professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouw en staat van het huis (jaren 30), maar had hij ook een aantal kritische puntjes.

Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.

Tot slotte zag het bouwkundig rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail erg keurig uit en duidelijk uit.

Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt.

Bouwkundige keuring inclusief een volledige kruipruimte inspectie


Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen in Baarn!

 

inspectie van de kruipruimte
inspectie dakbeschot
bouwkundige inspectie zadeldak
vochtonderzoek Hilversum

Premiumkeur is onafhankelijk en deskundig


Dankzij de bouwkundige keuring van Premiumkeur hebben wij een fiasco voorkomen bij het kopen van een oud huis in Baarn. De staat bleek vele malen erger dan door de makelaar geschetst. Hierdoor hebben wij de koop gelukkig kunnen ontbinden. Absoluut aan te bevelen bij aanschaf van een oudere woning

 

Bouwkundige keuring met een realistische kostenraming


Fred heeft heel snel door waar de problemen zich bevinden en heeft de kruipruimte onderzocht, hetgeen best gevaarlijk kon zijn en zeker bewerkelijk is. Maar zonder problemen want een goede inspectie is van belang. De stand van de gevel, de kwaliteit en leeftijd van de leistenen, alles kwam voorbij en werd van nuttige info voorzien waarmee wij wat konden. Zijn off the record advies bleek ook een schot in de roos want de kosten zouden inderdaad aanzienlijk hoger uitkomen dan we verwachtten. Zijn advies was dan ook zonneklaar. Dank Fred en we zullen je zeker weer vragen voor een volgende bouwkundige keuring.

 

Bouwkundige keuring op korte termijn


Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning in Baarn. Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).

Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.

Fred’s deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld – het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren (en dat graag wil laten doen door een uiterst aardige en vrolijke vent).

 

Premiumkeur is betrouwbaar en 100 % onafhankelijk


Bij de aankoop van ons huis hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit.

Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.

De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.

Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er immers belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden

 

bouwkundige keuring
dakinspectie in het Gooi
Dakinspectie (2)
lekdetectie plat dak

Bouwkundige keuring met isolatie advies


Fred heeft ons geholpen met een bouwtechnische keuring van ons eerste huis. Fred gebruikte divers gereedschap om zo inzichtelijk te maken wat de staat van het huis is. Binnen 5 werkdagen hadden we een duidelijk opgesteld bouwtechnische rapport. Wij waren erg tevreden met Fred, en hij gaf ons tijdens de keuring nog waardevol advies hoe we het huis goedkoop en snel konden isoleren tegen kou en geluid.

 

Premiumkeur is betrokken en betrouwbaar


Fred Tokkie van Premiumkeur is een eerlijke, betrouwbare en deskundige man. Ook is hij iemand die het belang van zijn klant centraal stelt en snel reageert en alles goed uitlegt. Hij heeft echt de tijd voor mij genomen en me goed en deskundig advies gegeven over de fundering van mijn woning.

 

Bouwkundige inspectie dak
Lekkages opsporen
inspectie van de nokvorsten
Dakgoot inspectie Hilversum

Tijdens de bouwkundige keuring worden uw vragen direct beantwoord


Fred is zeer deskundig en zeer secuur. Bij de aankoop van een huis zorgt hij echt dat je met beide benen op de grond blijft staan, zeker wanneer je soms verblind wordt door de charmes van een huis. Wij hebben dan ook bij het eerste huis afgezien van de koop. Hij denkt goed mee en helpt je bij de inschatting maken over welke kosten er aan gaan komen. We zijn hem hier heel dankbaar voor en ook daardoor tot een hele goede koop gekomen. Fred neemt je helemaal mee door de keuring en legt je alles uit, zodat je ook begrijpt hoe je huis in elkaar zit en waar je rekening mee moet houden. Ook doet hij suggesties over welke vragen we kunnen stellen aan de bewoners en verkoopmakelaar. Kortom, zeker een aanrader!

 

Bouwkundige keuring inclusief gratis verbouwadvies


Fred is een zeer kundige inspecteur en je ziet ook gelijk zijn aannemers verleden terug. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles te bekijken en ook op te rapporteren. Hij ziet echter al snel met zijn kennis en ervaring waar de pijnpunten zitten.
Hij kon ook op zeer korte termijn en bouwkundig rapport was er ook volgens afspraak zeer snel.
Hij keurde bij ons een vrijstaand jaren 1900 huis in Baarn en hij wist veel van deze omgeving en bouwstijl en fundament van dit soort huizen.
Zou hem zeker aanraden.

 

Bouwkundige keuring Baarn (1)
Bouwkundige keuring Baarn (2)
Bouwkundige keuring Baarn (3)
Bouwkundige keuring Baarn (4)

De makelaar heeft het liefst een hele oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis snel te kunnen verkopen is de makelaar erbij gebaat bij dat het huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. En dat is precies de reden dat de makelaar u bedrijven aanprijst waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken de inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze hele oppervlakkige van inspecteren loopt u een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring in ’t Gooi

Dus blijf uit de buurt van de bedrijven die de makelaar u aanprijst, want dat kan u veel geld gaan kosten.

 

 

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij niet met makelaars samenwerken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die bij Premiumkeur werken de kruipruimte helemaal in en klimmen ze het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.(als dit veilig is) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Premiumkeur is 100% onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van opdrachten van makelaars. 

Belangenverstrengeling is dus uitgesloten.

 

dakinspectie
onderzoek daklekkage
Bouwkundige keuring kozijnen
elektra keuring

Premiumkeur is niet afhankelijk van makelaars


Aanrader! Fred heeft het huis bouwkundig gekeurd die we in Baarn wilden aankopen. Nadat de verkoopmakelaar een aantal ‘goede’ keurders had aangeraden, ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte bouwkundige keuring.

Een goed uitgevoerde bouwkundige keuring kan een miskoop voorkomen


Hele goeie ervaring met twee bouwkundige keuringen van Fred: hij heeft duidelijk kennis van zaken en gaat grondig te werk. In het eerste huis verschillende problemen ontdekt waardoor de koop niet doorging. Daar zijn we achteraf heel blij om! Nu opnieuw van zijn diensten gebruik gemaakt en opnieuw een prettige ervaring: gelukkig in dit huis geen gebreken. Ik zou Fred zeker aanraden als u van plan bent een huis te kopen in Baarn en een zeer grondige bouwkundige keuring nodig heeft.

 

Kruipruimte onderzoek
kruipruimte inspectie Premiumkeur
kruipruimte onderzoek Premiumkeur
funderingsonderzoek

Bouwkundige keuring inclusief een gedetailleerd bouwkundig rapport


Voor de aankoop van onze nieuwe woning in Baarn heeft Fred de bouwkundige inspectie uitgevoerd. Het uitvoerige en gedetailleerde rapport had ik al binnen een paar dagen in mijn bezit. De communicatie verliep uitermate plezierig en Fred is zeer deskundig en betrouwbaar en ik zou hem iedereen aanbevelen die een bouwkundige keuring wil laten uitvoeren!

 

Bel Premiumkeur voor de beste bouwkundige keuring


Fred heeft ons geholpen met de aankoop van een woning in Baarn. Vakkundig en grondig heeft Fred de woning doorgelicht. Terwijl Fred bezig is krijg je de indruk dat hij van de hoed en de rand wil weten. Alle gebreken en risico’s zijn na afloop inzichtelijk zodat je weet waar je aan toe bent.
Bij de aankoop van een huis is een goed bouwkundig advies goud waard. Fred heeft ons dan ook duizenden euro’s bespaard!

 

Bouwkundige keuring Baarn (5)
Bouwkundige keuring Baarn (6)
Bouwkundige keuring Baarn (7)
Bouwkundige keuring Baarn (8)