035-2340450 premiumkeur@gmail.com

Kruipruimte inspectie Hilversum


In Hilversum en het Gooi zijn veel vochtproblemen. Veel vochtproblemen hebben hun oorsprong in de kruipruimte. Ik heb al honderden woningen in Hilversum bouwkundig gekeurd. En weet dus precies waar in Hilversum en het Gooi vochtproblemen voorkomen. Maak gebruik van een lokaal bekend expert die alle kennis heeft om u goed adviseren hoe je de problemen in de kruipruimte kunt oplossen. Wij zijn 100% onafhankelijk en voeren een zeer grondig kruipruimte onderzoek voor u uit. De kruipruimte wordt volledig geïnspecteerd. Wij zijn in het bezit van een hightech kruipruimte robot met camera en kunnen ook moeilijk bereikbare en een ondiepe kruipruimte met deze robot inspecteren. Tijdens de kruipruimte inspectie worden alle vloerbalken grondig geïnspecteerd. Ook wordt de riolering en al het leidingwerk in de kruipruimte geïnspecteerd. Op basis van onze inspectie maken wij een uitgebreid bouwkundig rapport. Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers. Wij experts in het inspecteren van alle soorten betonvloeren, zoals kwaaitaalvloeren en mantavloeren. Maar ook inspecteren Nehobo vloeren en broodjesvloeren met betonnen ligger. We kunnen u adviseren hoe u deze vloeren kunt repareren en wat dat u ongeveer gaar kosten.

Pas op voor makelaars, want als u een huis gaat kopen beveelt de makelaar meerdere bedrijven aan waar hij graag mee samenwerkt. Besef goed dat deze bedrijven de kruipruimte, maar zeer beperkt inspecteren. Ze kijken namelijk alleen maar in en rondom de kruipruimte. Een zeer oppervlakkige manier van inspecteren, want maar een heel klein gedeelte van de kruipluik wordt geïnspecteerd. En dit is precies de reden waarom de makelaar deze bedrijven aanbeveelt. De makelaar wil helemaal geen algehele kruipruimte inspectie, want de kans is groot dat ernstige gebreken en asbest gevonden wordt. Een oppervlakkige bouwkundige keuring dient de verkopend makelaar, maar niet u.

U bent gewaarschuwd? Neem contact op met Premiumkeur, want wij inspecteren de gehele kruipruimte mits deze veilig en toegankelijk is.

Er zijn veel bedrijven actief die een gratis kruipruimte inspectie aanbieden. Ze roepen heel hard dat ze 100% onafhankelijk zijn, maar ik kan u vertellen dat dit niet het geval is. Ik heb meerdere keren meegemaakt dat zij allerlei producten hebben aanbevolen die helemaal niet noodzakelijk waren. Dus die gratis kruipruimte inspectie betaalt u dubbel en dwars terug. Wij bevelen geen bedrijven aan en ook geen producten zodat u zeker weet dat wij geen dubbele pet op hebben. U krijgt een deskundig en een 100% onafhankelijk advies. Wij rekenen geen voorrijkosten.

U kunt ook bij ons terecht voor een dakinspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, scheuren onderzoek, vochtinspectie, lekkages opsporen, schaderapport, isolatie advies van uw woning, thermografische inspectie, opleveringskeuring en een funderingsonderzoek

 

 

kruipruimte inspectie Hilversum

Wat kost een kruipruimte inspectie?


Een kruipruimte inspectie is er al vanaf € 499 inclusief btw. We zijn het enige bedrijf in Nederland die ook moeilijk bereikbare kruipruimtes kunnen inspecteren want er zijn in het bezit van de kruipruimte robot met camera. We kunnen zelfs in een kruipruimte naar binnen rijden die nog geen 20 cm diep is. Via monitor kunt u meekijken als de kruipruimte robot in de kruipruimte is. De kruipruimte robot is voorzien van highpower ledverlichting. We kunnen zowel foto’s als video-opnames maken met deze kruipruimte robot. Ook zijn wij in het bezit van een zeer professionele hightech endoscoop. Met deze endoscoop kunnen we foto’s en video-opnames maken in full colour. Mocht er geen kruipluik zijn dan kunnen wij in goed overleg een extern bedrijf inschakelen die het kruipluik voor u aanbrengt. (meerprijs)

Na een korte zoektocht op Google vond ik Fred Tokkie, na ook wat reviews gelezen te hebben was ik overtuigd om hem te bellen.
Gelukkig kon hij ook snel handelen, dit was voor mij een belangrijk punt omdat de verkoper/makelaar wat haast hadden.

Op de dag zelf begeleide hij mij vakkundig door het huis en gaf hij ook veel tips door hoe ik de bouwkundige gebreken op kon lossen.
Zo bespraken we uitvoerig het dak maar kwam hij ook met tips voor isolatie. De bouwkundige gebreken kwamen naar boven en per probleem is uitvoerig verteld hoe het opgelost kon worden, zo ook op het dak.
Over het dak gesproken, hij ging ook gewoon het dak op. Zowel het platte dak als het schuine dak dus alles is uitvoerig bekeken.

Al met al was het dus een positieve ervaring voor mij met als pluspunten het snelle handelen en duidelijk kennis van zaken die mij ten goede zullen komen

Zeer tevreden over de keuring van Fred (Premiumkeur). Fred is een betrouwbare en onafhankelijke professional wie ruim de tijd neemt om door alle punten heen te lopen. Tijdens de keuring samen met Fred het dak op geweest om zelf te zien waar de ‘pijnpunten’ zitten.

Bijkomend voordeel van de keuring – het uitgebreide rapport van Fred (60 pagina’s) zal zeker gebruikt worden als input voor het MJOP.

Voor toekomstige keuringen zal ik zeker bij Fred aankloppen.

Kruipruimte inspectie (1)
Kruipruimte inspectie (2)
Kruipruimte inspectie (3)
Kruipruimte inspectie (4)

Fred heeft ons uitzonderlijk goed geholpen met een uitgebreide inspectie van onze kruipruimte in Hilversum. Fred is onafhankelijk, grondig, zeer kundig, ervaren en transparant. Verder maakt Fred gebruik van hoogwaardige apparatuur waarmee hij letterlijk iedere cm van de ruimte kan inspecteren. Naast de inspectie heeft Fred ons professioneel begeleid in het complexe traject van identificeren van mogelijke schade en herstel. Voordat we in contact kwamen met Fred hadden we contact gehad met verschillende andere partijen, het was een ware verademing om met Fred in contact te komen die eindelijk duidelijkheid voor ons creerde. Mochten wij in de toekomst overwegen om een ander huis te kopen, dan is Fred de eerst die wij inschakelen voor zijn diensten. Waarschijnlijk de beste investering die je kunt maken op dat vlak. Nogmaals bedankt!

De huizenmarkt is een slangenkuil, soms lijkt het wel alsof iedereen het slecht met de koper voor heeft. Toen we Fred Tokkie van Premiumkeur bij ons koopproces betrokken veranderde dat negatieve gevoel meteen. Vanaf het eerste gesprek was het duidelijk dat hij alles doet in het belang van de koper.
De eerste keer dat we Fred Tokkie belden was hij toevallig in de buurt van ‘ons’ huis, en is hij gelijk even langs gereden om de gevel te inspecteren. Hij werkt grondig, snel, is gepassioneerd over zijn werk en is ook nog eens een vriendelijke man.
Fred Tokkie doet de noodzakelijke inspectie, maar schroomt er ook niet voor om een koopadvies te geven. Omdat hij aannemer is geweest gaf hij ons tussendoor ook zeer welkom advies over aanpassingen die we eventueel in het interieur zouden kunnen doen.
Na de bouwkundige keuring hebben we met een goed gevoel het koopcontract getekend.

Fred Tokkie is een zeer kundig technisch taxateur en bouwkundige. Twee jaar geleden kochten wij een gemeentelijk monument in Hilversum, ontworpen door Johan Wilhelm Hanrath.De grootte het object (500m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder rapport in handen konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratiekosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Freds rapport fungeerde hiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen!

Wij zijn zeer goed geholpen door Daan. Binnen 2 dagen was het al mogelijk om een keuring te laten doen op onze woning. Onze woning verkeerde in goede staat. Ook de kleine reparaties werden goed meegenomen, uitgelegd en toegelicht in een rapport. Ik heb Premiumkeur via Google opgezocht en na een aantal recensies opgebeld. Mijn makelaar had inmiddels ook al iemand die het wel kon doen. Uiteindelijk bleek Premiumkeur voordeliger, beter en sneller te werken. Daarnaast gaf de verkopend makelaar aan dat hij niet vaak een technische keurder tegen kwam die ook daadwerkelijk de kruipruimte in ging en een bezoek geeft aan het dak. Al met al: wil je je woning laten keuren. Doet dat dan via Premiumkeur. Ik raad Fred en zijn team bij iedereen aan. Daan nogmaals bedankt!

Kruipruimte inspectie (5)
Kruipruimte inspectie (6)
Kruipruimte inspectie (7)
Kruipruimte inspectie (8)
Wat wordt er geïnspecteerd bij een bouwkundige keuring?


De vloerbalken in de kruipruimte
De nokvorsten
De kilgoot
De schoorstenen
De dakgoot en de hemelwaterafvoeren
De dakkapellen
De bitumineuze dakbedekking
De loodslabben
De boeidelen
De houten gootbak
De zinken deklijsten
De voorgevel, achtergevel, zijgevel
Het voegwerk
Het pleisterwerk
De ramen
De kozijnen
Het glas
Deurbeslag
De badkamer
Tegelwerk badkamer
Voegwerk badkamer
Siliconenkit badkamer
Aarding van de badkamer
Ventilatie badkamer
De kelder
Scheuren in de muren

 

 

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwtechnische keuring?


Aarding groepenkast
Bodem isolatie kruipruimte
Aanwezigheid van aardpen
Dakopbouw
Aarding stopcontacten
Groepenkaart
EPDM dakbedekking
Stopcontacten
Houtworm in de vloerbalken
Brandveiligheid
Plafonds
Brandbare materialen
Giftige brandbare materialen
Aanwezigheid rookmelders
Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
Buiten schilderwerk
Binnen schilderwerk
Keuken
De riolering
Toilet
Tegelvloeren
Houten vloeren
De open haard
De gashaard
De windveren
De waterborden
Aanbouw
De fundering (van de aanbouw of uitbouw)
Vochtonderzoek
Vochtplekken, schimmel
De fundering
Rieten dak
Isolatie van de kruipruimte
Lekkages dak
Loden waterleiding

 

 

 

 

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?


Sanitair badkamer
De dakbedekking
Dakconstructie
Waterleidingen
Isolatie dak
Vochtmeting lekkages
Vloerconstructie
Vloerbalken
Staalconstructie
Kruipruimte
Staalconstructie kruipruimte
Vloerconstructie in kruipruimte
Broodjesvloer kruipruimte
Kwaaitaalvloer
Betonrot in kruipruimte
Afvoeren in Kruipruimte
Asbest in kruipruimte
Ventilatie kruipruimte
Houtworm in de kruipruimte
Huiszwam in de kruipruimte
Vochtproblemen in de kruipruimte
Houtrot in de kruipruimte
Lekkages in de kruipruimte
Dakbeschot
De gasmeter
De kelder

 

 

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?


Sanitair badkamer
De dakbedekking
Dakconstructie
Waterleidingen
Spanten
Gordingen
Nokbalk
Isolatie dak
Lekkages
Vochtmeting lekkages
Vloerconstructie
Vloerbalken
Staalconstructie
Kruipruimte
Staalconstructie kruipruimte
Vloerconstructie in kruipruimte
Broodjesvloer kruipruimte
Kwaaitaalvloer
Betonrot in kruipruimte
Afvoeren in Kruipruimte
Asbest in kruipruimte
Ventilatie kruipruimte
Houtworm in de kruipruimte
Huiszwam in de kruipruimte
Vochtproblemen in de kruipruimte
Houtrot in de kruipruimte
Lekkages in de kruipruimte
Asbest
Zonnepanelen
Dakbeschot
De gasmeter
De kelder