Dakinspectie Hilversum


Dakinspectie Hilversum. Laat uw dak inspecteren door een onafhankelijke dakspecialist en dus niet door een dakdekkersbedrijf want die proberen een opdracht uit de zogenaamde gratis dakinspectie te slepen, dus uiteindelijk betaalt u de dakinspectie van het dak alsnog. Bel Premiumkeur voor een onafhankelijke en objectieve dakinspectie Hilversum en het Gooi. Wij zijn volledig onafhankelijk en zullen u geen dakdekkers aanbevelen zodat u kunt vertrouwen op een 100 % onafhankelijk advies. Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers en huizenkopers die ons hebben ingeschakeld voor een dakinspectie Hilversum

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor de meest uitgebreide dakinspectie Hilversum en de rest van het Gooi 035-234 0450 of e-mail naar premiumkeur@gmail.com

Wij klimmen het dak op als het veilig en verantwoord is. Wij houden ons aan de Arbo richtlijnen. Als het nodig is kunnen we een hoogwerker huren zodat het dak ook op moeilijk bereikbare plekken geïnspecteerd kan worden. We inspecteren de schoorsteen, de dakpannen, de panlatten en het dakbeschot. Dit doen wij door op meerdere plekken steekproefgewijs dakpannen te verwijderen. Het is natuurlijk ondoenlijk om het halve dak eraf te halen. Door dakpannen te verwijderen kunnen we zien of er folie is toegepast onder de dakpannen en wat voor soort folie. Dit is van belang als u het dak van binnenuit wilt isoleren. Want als je een dak verkeerd isoleert kan de constructie van het dak ernstig aangetast worden. We bieden u meer dan 25 jaar ervaring.

Dakpannen gaan gemiddeld 50 jaar mee en er zijn deze theoretisch afgeschreven, maar het betekent niet automatisch dat de dakpannen ook vernieuwd moeten worden. Er zijn verschillende soorten dakpannen. De meest eenvoudige is een betonnen dakpan deze heeft een levensduur van tussen de 35 en 45 jaar. Maar een keramische dakpan kan zelfs 100 jaar mee in de praktijk. Zelfs als dakpannen oud zijn zijn er vaak ook nog dakpannen te vinden die oude en gebroken dakpannen kunnen vervangen.

Wij vertellen u welke keuzes u heeft zodat u kunt kiezen. Want het dak voorzien van allemaal nieuwe dakpannen gaat u al snel meer dan € 10.000 kosten bij een gemiddeld huis.

Als wij een dakinspectie uitvoeren inspecteren wij het complete dak. Al het zinkwerk en loodwerk wordt geïnspecteerd. Op basis van de uitgevoerde inspectie krijgt u een duidelijk rapport. Wilt u een dak isoleren een kunnen wij u precies vertellen hoe dat het beste kunt doen. Wilt u zonnepanelen plaatsen dan kunnen u helpen met praktische adviezen

Dakinspectie Hilversum

Prutswerk


Vele daken heb ik geïnspecteerd en ik heb al heel wat prutwerk gezien. Het dak is zo’n typische plek waar mensen niet vaak komen. Werkzaamheden van dakdekkers worden niet gecontroleerd en je moet maar hopen dat het dakwerk goed en duurzaam is uitgevoerd. Koopt u een huis dan wordt het dak vaak maar beperkt geïnspecteerd. De meeste inspecteurs gaan niet hoger dan 6 meter het dak op. Wij worden vaak ingehuurd om naar de bouwkundige keuring alsnog een volledige dakinspectie uit te voeren, als blijkt dat de bouwkundige keuring toch niet grondig genoeg is uitgevoerd. In het Gooi staan veel bomen en de bladeren en takjes veroorzaken vaak verstoppingen met als gevolg lekkages.

Het is verstandig om het dak minimaal één keer per jaar te laten inspecteren u kunt hier veel ellende mee voorkomen. Wilt u weten in welke bouwkundige staat het dak van uw huis verkeert en/of er op korte termijn onderhoud nodig is neem dan contact met ons op.

Tijdens de dakinspectie Hilversum kunnen we tegen meerprijs ook een schoorsteenkanaal inspecteren. We zijn in het bezit van een 20 m lange endoscoop die voorzien is van een camera zodat een schoorsteenkanaal tot aan de schoorsteen geïnspecteerd kan worden. Als een schoorsteenkanaal geblokkeerd is of gebrekkig is zullen we dat zien op de camera van de endoscoop. Met deze endoscoop kunnen we een video en foto’s maken die u later op de computer kunt terugzien.  Kies ook voor de meest uitgebreide dakinspectie Hilversum en het Gooi

Dakinspectie door PremiumkeurDakinspectie door Premiumkeur
PremiumkeurPremiumkeur

Wij zijn erg tevreden over de keuring van ons aan te kopen huis in Hilversum. Fred Tokkie neemt alle tijd voor de keuring. Hij klimt op het dak, bekijkt de kruipruimte en bekijkt alle aspecten van het huis zodat je een goed beeld krijgt van de staat van het huis.

Na een korte zoektocht op Google vond ik Fred Tokkie, na ook wat reviews gelezen te hebben was ik overtuigd om hem te bellen.
Gelukkig kon hij ook snel handelen, dit was voor mij een belangrijk punt omdat de verkoper/makelaar wat haast hadden.

Op de dag zelf begeleide hij mij vakkundig door het huis en gaf hij ook veel tips door hoe ik de bouwkundige gebreken op kon lossen.
Zo bespraken we uitvoerig het dak, maar kwam hij ook met tips voor isolatie. De bouwkundige gebreken kwamen naar boven en per probleem is uitvoerig verteld hoe het opgelost kon worden, zo ook op het dak.
Over het dak gesproken, hij ging ook gewoon het dak op. Zowel het platte dak als het schuine dak dus alles is uitvoerig bekeken.

Al met al was het dus een positieve ervaring voor mij met als pluspunten het snelle handelen en duidelijk kennis van zaken die mij ten goede zullen komen.

Wat is een kilgootWat is een kilgoot
Leer alles over het plaatsen van zonnepanelen.Leer alles over het plaatsen van zonnepanelen.

Door dhr Tokkie is voor ons een uitstekende keuring uitgevoerd voor een huis op de Taludweg te Hilversum. Aantal goede punten van aandacht benoemd, niet direct van invloed op de aankoop, maar wel heel fijn om te weten. Dan weet je tenminste echt wat je koopt! Verder ben ik samen met Fred het dak opgeklommen, en aldaar paar goed punten gezien.

Wij zijn zeer goed geholpen door Daan. Binnen 2 dagen was het al mogelijk om een keuring te laten doen op onze woning. Onze woning verkeerde in goede staat. Ook de kleine reparaties werden goed meegenomen, uitgelegd en toegelicht in een rapport. Ik heb Premiumkeur via Google opgezocht en na een aantal recensies opgebeld. Mijn makelaar had inmiddels ook al iemand die het wel kon doen. Uiteindelijk bleek Premiumkeur voordeliger, beter en sneller te werken. Daarnaast gaf de verkopend makelaar aan dat hij niet vaak een technische keurder tegen kwam die ook daadwerkelijk de kruipruimte in ging en een bezoek geeft aan het dak. Al met al: wil je je woning laten keuren. Doet dat dan via Premiumkeur. Ik raad Fred en zijn team bij iedereen aan. Daan nogmaals bedankt!

Rieten daken


In het Gooi staan veel huizen met rieten daken en dan vooral in Blaricum en Laren. Wij weten waar je op moet letten bij het inspecteren van een rieten dak en waar de zwakke plekken zitten. Wij kunnen u ook vertellen hoe je een rieten dak het beste kunt onderhouden. Een rieten dak gaat gemiddeld 35-40 jaar mee. Maar als een rieten dak slecht is onderhouden kan dit desastreuze gevolgen hebben voor de levensduur van het rieten dak. Er zijn veel factoren die een negatief effect kunnen hebben op de levensduur. Een rieten dak kost gemiddeld € 100 per vierkante meter. Als u een grote villa heeft kan het rieten dak u al snel € 60.000 of meer gaan kosten. En ik kan me voorstellen dat u zich afvraagt of het dak misschien nog wel even mee kan of niet. Omdat wij 100% onafhankelijk zijn hebben wij geen belang om u een nieuw rieten dak aan te praten. Als wij een dak inspecteren zullen wij u geen rietdekkersbedrijven aanbevelen want wij vinden dat u moet kunnen rekenen op een 100% onafhankelijk advies. Dit is de reden waarom u ons moet inhuren en niet een rietdekkersbedrijf want een rietdekker probeert wellicht een opdracht uit de rieten dakinspectie te slepen.

Dakgoten en zinkwerk


Tijdens de dakinspectie zullen we zo goed als mogelijk de zinken dakgoten inspecteren en de zinken daken die bijvoorbeeld op dakkapellen zijn aangebracht. Het kan zijn dat we soms terug moeten komen omdat de dakgoten eerst goed schoongemaakt moeten worden. Want je kunt dakgoten niet inspecteren als deze helemaal vol met bladeren liggen.

Hetzelfde geldt als een zinken dak van een dakkapel voorligt met bladeren en takken. Heeft u een vrijstaande villa dan is het mogelijk om een drone inspectie door ons laten uitvoeren. De drone is voorzien van een 4K-camera waarmee we haarscherpe foto’s en video’s mee kunnen maken. Dit kan in sommige gevallen goedkoper zijn dan een hoogwerker in te huren. Als u contact met ons opneemt zullen wij uw huis via Google Earth of Google Street View bekijken zodat wij kunnen inschatten wat voor materieel bij nodig hebben.

Het huren van hoogwerkers steigers en speciale klimmaterialen kunnen wij tegen een meerprijs leveren. Er zijn ook situaties waarbij wij lastige daken opklimmen als wij ons goed en veilig kunnen zekeren.

Dakinspectie PremiumkeurDakinspectie Premiumkeur
Dakinspectie PremiumkeurDakinspectie Premiumkeur
Dakinspectie (1)
Dakinspectie (2)
Dakinspectie (3)
Dakinspectie (4)
Dakinspectie (5)
Dakinspectie (6)
Dakinspectie (7)
Dakinspectie (8)

Flatgebouw


Er is geen beperking bij ons wat hoogte betreft. U kunt ons ook inschakelen voor het inspecteren van een flatgebouw. In een flatgebouw is meestal een dakluik aanwezig. Een flatgebouw heeft vaak een groot dak en de kosten voor het vernieuwen van een grote dak kan de Vve gemakkelijk  € 50.000 of meer gaan kosten. Voordat u een dak vervangt wilt u als vve natuurlijk zeker weten of het dak ook echt vernieuwd moet worden of dat het misschien nog even mee kan gaan. Wilt u een onafhankelijk dak advies neem dan contact met ons op.

Vereniging van eigenaren


Wij maken ook meerjarenonderhoudsplannen voor verenigingen van eigenaren. En de inspectie van het dak is een belangrijk onderdeel om een goed beeld te krijgen over de verwachte termijnkosten. Het bedrijf Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. We zijn multidisciplinair. Onze corebusiness is bouwkundige keuringen. Wij voeren duizenden bouwkundige keuringen uit per jaar. Kennis en ervaring die we meenemen tijdens de dakinspectie Hilversum en het Gooi. Wij weten wat er in het Gooi speelt. We hebben veel lokale kennis en ervaring.

Dakinspectie (9)
Dakinspectie (10)
Dakinspectie (11)
Dakinspectie (12)

Isolatie van het dak


Wij kunnen u adviseren bij de isolatie van alle soorten daken. Wij kunnen u precies vertellen hoe je dat moet doen, maar we kunnen ook vertellen hoe het niet moet doen. Het isolatieadvies dat wij geven is 100% onafhankelijk want wij bevelen geen bedrijven aan zodat er geen belangenverstrengeling kan zijn. Door gebruik te maken van ons onafhankelijk advies kunt u onnodige uitgaven voorkomen en het kan u duizenden tot tienduizenden euro’s schelen. Wij zijn in het bezit van een infraroodcamera en kunnen de isolatielekken van een dak of een huis voor u opsporen. Op basis van deze thermografische inspectie kunnen wij u een passend advies geven. Wij adviseren particulieren, bedrijven en vereniging van eigenaren en vastgoedbeheerders.

Platte daken


Er zijn verschillende soorten platte daken. De meest bekende is bitumineuze dakbedekking. Maar tegenwoordig wordt er ook veel kunststof dakbedekking gebruikt zoals EPDM.

Wij inspecteren alle soorten platte daken en wij kunnen u ook helpen bij het opsporen van lekkages. We hebben speciale lekdetectie apparatuur waar we lekkages mee kunnen opsporen. Dit is vaak voordeliger dan destructief onderzoek. Als wij een dakinspectie uitvoeren kunnen wij ook het schilderwerk op het dak inspecteren. Op vaak moeilijk bereikbare plekken is een vaak achterstallig onderhoud. Tijdens de dakinspectie kunnen wij scherpe foto’s maken zodat u ook weet in welke conditie het schilderwerk op het dak verkeert.

Wat wordt er geïnspecteerd bij een bouwkundige keuring?


Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwtechnische keuring?


 

Wat inspecteert Premiumkeur tijdens de bouwkundige keuring?


 • De dakpannen
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie kwaaitaalvloer
 • Hekwerk, balkon, constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • De convector
 • De Cv-ketel
 • Elektrische vloerverwarming
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • De leidingen van de cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming controleren
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Fundering op staal

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?