035-2340450 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Bouwkundige keuring Bussum


Bouwkundige keuring Bussum. Welkom op de website van Premiumkeur. Maak afspraak met Premiumkeur voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Bussum ☎ 035-2340450 of e-mail Lees de recensies van tevreden consumenten die door de inspecteurs van Premiumkeur een bouwkundige keuring Bussum hebben laten uitvoeren. Klik hier voor alle diensten en tarieven van Premiumkeur. Wat zijn de kosten van een bouwkundige keuring Bussum bij Premiumkeur? Bekijk honderden youtube video’s uit de dagelijkse praktijk van onze ervaren inspecteurs zodat u met eigen ogen kunt zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven en onze inspecteurs bouwkundig allround zijn.

Lees een schokkend krantenartikel hoe makelaars in Bussum samenwerken met woninginspecteurs. Dit artikel is een must voor iedereen die van plan is een huis te gaan kopen in Bussum. Dit zijn de bedrijven waar makelaars uit Bussum graag mee samenwerken Perfectkeur, Woningkeur, Melsen Bouwadvies, Bouwkundig adviesbureau Hilhorst, de Keurder en Keuringshuis en daarom prijst de makelaar deze bedrijven aan.

Premiumkeur is NHG erkend, gecertificeerd en goed verzekerd. Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen, een must voor elke koper van een oud huis in Bussum.

 

Bouwkundige keuring of een specialistische onderzoek


Bij Premiumkeur kunt terecht voor een bouwkundige keuring Bussum, maar ook voor een specialistisch onderzoek zoals: kruipruimte inspectie, dakinspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, scheuren onderzoek, houtworm onderzoek, bouwkundig geschil met een aannemer of uw buren, een deskundigen onderzoek, een vochtinspectie of een vochtonderzoek naar de oorzaak van vochtplekken en zwarte schimmel op de muren, een schoorsteen inspectie, kwaaitaalvloer inspectie, Mantavloer inspectie, Nehobo vloer inspectie, betonrot inspectie, kelder inspectie, gevel inspectie, vloeren onderzoek, diverse soorten lekkages opsporen zoals een daklekkage of een lekkage bij een dakkapel. Lekdetectie, een schaderapport opstellen bij stormschade of schade bij lekkages, energie bespaaradvies van uw woning, thermografische inspectie, de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning of de opleveringskeuring van een verbouwing en een funderingsonderzoek.

De inspecteurs van Premiumkeur hebben regionale ervaring, want ze zijn dagelijks aan het werk in ’t Gooi zoals: Bussum, Baarn, Hilversum, Naarden, Naarden-Vesting, Laren, Loosdrecht, Huizen, Blaricum, Lage Vuursche, Hollandsche Rading, Eemnes, Bikbergen, Kortenhoef, s-Graveland.

U vindt Premiumkeur in het telefoonboek van Hilversum.

 

 

Premiumkeur is 100% onafhankelijk


Voor ons huis in Bussum hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in ’t Gooi.
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Makelaars komen graag met keurders die zij al kennen)

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

Premiumkeur is deskundig en betrouwbaar


Vorig jaar juni kochten wij ons eerste huis in Bussum. De verkopende makelaar had al een bouwkundige keuring laten uitvoeren door een ander bedrijf. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn wij toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren immers geen enorm grote problemen geconstateerd in het rapport. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen in verband met vochtschade en houtworm. Maar, werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een robotje onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de zogenaamde onafhankelijke keurder van de makelaar diezelfde moeite had genomen had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook een heleboel geld.

bouwkundige keuring dakkapel
dakinspectie Hilversum
Dakinspectie Hilversum
Bouwkundige keuring Villa

Premiumkeur garandeert u een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring


Bij de aankoop van ons huis in Oud-Loosdrecht hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit.

Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.

De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien, maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.

Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er immers belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden.

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Wij hebben hele goede ervaring met Fred Tokkie.

Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouwkundige staat van het huis (jaren 30), maar had hij ook een aantal kritische puntjes.

Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.

Tot slotte zag het bouwkundig rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail erg keurig uit en duidelijk uit.

Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt.

 

De makelaar heeft het liefst een hele oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis snel te kunnen verkopen is de makelaar erbij gebaat bij dat het huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. En dat is precies de reden dat de makelaar u bedrijven aanprijst waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken de inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze hele oppervlakkige van inspecteren loopt u een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring in ’t Gooi

 

 

 

 

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij niet met makelaars samenwerken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die bij Premiumkeur werken de kruipruimte helemaal in en klimmen ze het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.(als dit veilig is) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Premiumkeur is 100% onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van opdrachten van makelaars.

Belangenverstrengeling is dus uitgesloten.

 

inspectie dakbedekking dakkapel
bouwkundige keuring hilversum (12)
bouwkundige keuring Hilversum (13)
bouwkundige keuring Hilversum (15)

Een bouwkundige keuring met funderingsonderzoek


Fred is zeer professioneel en weet waar hij het overheeft. Ik had een aanvullend funderingsonderzoek nodig voor de aankoop van een woning in Loosdrecht. Door grondige funderingsonderzoek van Fred zijn de funderingsproblemen goed in kaart gebracht en dat heeft geresulteerd in een hele flinke aankoop korting. Zonder Fred zijn funderingsexpertise had ik dit niet voor elkaar kunnen krijgen.

 

Premiumkeur is niet afhankelijk van opdrachten van makelaars


Aanrader! Fred heeft het huis gekeurd die we in Bussum wilden aankopen. Nadat de verkoopmakelaar een aantal ‘goede’ keurders had aangeraden, ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte bouwkundige keuring.

Bouwkundige inspectie dak
Lekkages opsporen
bouwtechnische keuring zadeldak
Dakgoot inspectie Hilversum

Bouwkundige keuring inclusief een funderingsonderzoek


Fred is door ons meerdere keren ingeschakeld voor een bouwkundige keuring en wij zullen dat bij een volgende gelegenheid weer doen. Hij is snel, kritisch, zorgvuldig en deskundig voor vragen van dak tot en met fundering. Zijn rapportages zijn helder en verduidelijkt met foto’s. Hij kan een luis in de pels zijn voor makelaars en verkopers die woningen aanbieden zonder de (verborgen) gebreken eerlijk te communiceren en voor aannemers bij een oplevering.

 

Premiumkeur werkt niet samen met makelaars


Fred is een toffe peer. Goudeerlijk en deskundig advies en denkt graag met je mee. De woning is het uiteindelijk niet geworden, maar wil bij deze Fred toch bedanken voor zijn advies. Hij is absoluut onafhankelijk, zonder enige belangen geeft hij objectief advies. Bedankt!

 

 

dakinspectie
onderzoek daklekkage
Bouwkundige keuring kozijnen
elektra keuring

Bouwkundige keuring inclusief gratis verbouwingsadvies


Fred Tokkie heeft voor ons een bouwkundige keuring in Bussum uitgevoerd en wat waren we hier blij mee.
Hij heeft veel ervaring en zijn ervaring als aannemer is heel waardevol aangezien wij hem gelijk om advies konden vragen over onze verbouwplannen. Maar nog waardevoller is zijn eerlijke advies. Mochten wij ooit nog een huis kopen dan zullen we Fred zeker weer benaderen.
En de uitnodiging voor een bezoek na verbouwing staat! Nu op naar de koop met een gerust hart

 

De meest uitgebreide bouwkundige keuring


Voor een bouwkundige keuring gingen wij op zoek naar een goede partij die ons (toekomstig) huis in Baarn goed kon keuren en natuurlijk (lekker Hollands) niet de duurste van de markt was. Met Fred Tokkie hebben wij deze 2 vliegen in 1 klap geslagen.

Met een zeer kritische blik heeft Fred ons toekomstige huis van onder tot boven helemaal geïnspecteerd en ging daarbij verder dan je mag verwachten. Waar andere keurmeesters stoppen zodra zij het dak niet goed kunnen bereiken of het luik van de kruipruimte te krap vinden, klimt Fred met al het gemak (en lenigheid) het dak op en met veel gemanoeuvreer de kruipruimte in om ook daar goed een beeld te kunnen krijgen van de situatie.

Door de tijdnood – die Fred goed aanvoelde – zorgde hij er ook voor dat het rapport kant-en-klaar diezelfde dag nog bij ons in de mail zat en konden wij met voldoende argumenten richting de verkopende partij om toch nog wat van de prijs te krijgen. Ook daartoe had Fred nog flink wat goede tips gegeven.

Kortom: Zeer tevreden over Fred, zijn kritische blik en manier van rapporteren en de volgende keer – mocht het nodig zijn – dan schakelen wij hem ook zeer zeker weer in.

 

Bel Premiumkeur voor een hele grondige bouwkundige keuring


Fred is heel professioneel. De bouwkundige keuring was uiterst grondig, Fred vond zelfs de kleinste details, hij heeft echt kennis van zaken. Voor en na de bouwkundige keuring was hij altijd beschikbaar voor toelichting. Je krijgt ook een duidelijk uitgebreid bouwkundig rapport. Zeer de moeite waard en niet duur voor een gerust hart.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn houtworm experts


Fred van Premiumkeur is een vriendelijk en kundig man. Hij heeft mij van onafhankelijk advies voorzien over de bestrijding van houtworm die ik in mijn woning aangetroffen heb. Fred is zeer ter zake kundig is en denkt vanuit de klant/opdrachtgever.

 

Kruipruimte onderzoek
kruipruimte inspectie Premiumkeur
kruipruimte onderzoek Premiumkeur
funderingsonderzoek

Kruipruimte inspectie met robot en video


Met grote regelmaat heb ik asbest aangetroffen in de kruipruimte van huizen in Hilversum. Er staan in Hilversum heel wat huizen uit de periode 1930-1960.
Vooral in huizen uit deze periode werd vaak asbest toegepast bij rioleringen en rond cv-leidingen. Het verwijderen van asbest uit de kruipruimte kost u al snel € 10.000 of meer. 

Als het huis een hele ondiepe kruipruimte heeft dan is dat geen probleem want dan kunnen wij de kruipruimte met een speciale door ons zelf ontwikkelde kruipruimte robot inspecteren.(meerprijs) De robot wordt met een afstandsbediening bestuurd en heeft een draadloze 4K-videoverbinding en we kunnen ook haarscherpe foto’s maken. Tijdens de kruipruimte inspectie met de robot kunt u live meekijken op een groot videoscherm in full colour.

Volledige kruipruimte inspectie inbegrepen in de bouwkundige keuring


Kies voor een Premium bouwkundige inspectie van uw huis. Premiumkeur beperkt de financiële risico’s voor u door een zeer uitgebreide bouwkundige keuring uit te voeren. U heeft ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor extra opties. De vele video’s en foto’s op deze website zijn het bewijs dat wij u de allerbeste kwaliteit bieden bij de bouwkundige inspectie van uw nieuwe huis.

Heeft u een huis met een open haard dan kunnen wij voor € 199 extra het rookgaskanaal van de open haard inspecteren. Dit is een hightech endoscoop met een kleurencamera en tijdens de inspectie kunt u meekijken. We kunnen van deze inspectie foto’s en een video-opname maken van het openhaardkanaal.

Bouwkundige keuring Hilversum (1)
Bouwkundige keuring Hilversum (2)
Bouwkundige keuring Hilversum (3)
inspectie rieten dakconstructie

Premiumkeur is fundamenteel onafhankelijk


Mocht ik nog eens een bouwkundige keuring willen laten uitvoeren zal ik geen seconde aarzelen om weer Fred Tokkie te bellen. Vrijdagmiddag gebeld, zaterdagmiddag kon hij al langskomen. Hij liet zich niets wijsmaken door de verkopende makelaar, waar de makelaar zaken mooier probeerde voor te doen dan ze waren (een vochtplek op de muur zou bijvoorbeeld van het stuken zijn geweest), pareerde Fred vriendelijk doch onbediscussierbaar met kennis van zaken. Aangezien ik zelf niet zoveel verstand heb van bouwkundige zaken was ik zeer blij dat ik Fred Tokkie aan mijn kant had. Tevens kreeg ik een hele hoop handige tips voor de aankomende verbouwing en beantwoordde hij alle vragen die ik had, zonder mij ervan proberen te overtuigen die verbouwingswerkzaamheden bij zijn bedrijf onder te brengen. Ik ben echt zeer tevreden en zou hem iedereen aanraden.

Wilt u een miskoop voorkomen bel dan Premiumkeur


We waren geïnteresseerd in een huis in Bussum en schakelden Fred in voor een bouwkundig keuring. Dankzij Freds expertise kwamen we erachter dat er grote gebreken waren aan het huis (die de verkopend makelaar uiteraard niet meldde) waarvan de reparaties en verbouwing te duur waren om in de hypotheek mee te financieren. Hij behoedde ons dus voor een potentiële miskoop! We zijn hem dus dankbaar en hopen hem in de toekomst opnieuw in te schakelen.

 

Een grondige bouwkundige keuring van het dak


Hele fijne bouwkundige keurder! Bo deed een volledige inspectie van het huis, ook bovenop het dak. Hij neemt je daarna mee om alle punten langs te lopen en tips te geven m.b.t. de woning om problemen in de toekomst te voorkomen. Zeker een aanrader om een goed beeld te krijgen van de woning

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn allround


Wij zijn op onze knietjes dankbaar dat we Premiumkeur hebben gevonden. Na heel wat prutsers betreft bouwkundige, installateurs en loodgieters, hebben wij eerlijk en echt gedegen advies gekregen. Fred schroomt ook niet om zelfs op afstand goed advies te geven per telefoon, waarmee we direct aan de slag konden. Service is dus extreem hoog. Ook een afspraak maken, is zo gedaan en het bouwkundig rapport voor ons complex vochtprobleem is zeer deskundig met helder onderbouwd advies.
Fred en Daan: bedankt! En zeker ook tot gauw!

 

bouwkundige keuring
dakinspectie in het Gooi
bouwkundig onderzoek Hilversum
Houtworm onderzoek Hilversum

Een bouwkundige keuring die u geld oplevert


Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de bouwkundige keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de bouwkundige keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een flinke korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

 

 

Ook na de bouwkundige keuring is Premiumkeur goed bereikbaar


Wij zijn echt supergoed geholpen.
De afspraak was makkelijk gemaakt.
Wij kopen een wat ouder huis waar echt werk aan zit.
Fred was heel eerlijk en duidelijk in wat er mankeerde.
In hoe dit het beste op te lossen.
En wat daarvan de kosten zouden zijn.
Ook gaf hij extra onderhoudstips.
En wat ideeën om de woning te verbeteren.
Bij extra vragen na de bouwkundige keuring konden we contact opnemen en werden we vriendelijk en goed te woord gestaan.
We hadden ook echt het idee dat er de tijd genomen werd om naar ons te luisteren en alles goed te bekijken.
Dit heb ik bij een ander bedrijf wel heel anders ervaren ooit.
Ook gaf ik aan astma patiënt te zijn.
En kwam Fred zelf met extra ideeën en oplossingen die voor mij heel gunstig zouden kunnen zijn in de woning.
Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.

 

inspectie elektrische installatie
inspectie rieten dak
funderingsgebrek
inspectie dakraam

Een bouwkundige keuring van meerwaarde


Vanwege de goede reviews op internet contact opgenomen met Premiumkeur voor een bouwkundige keuring. En ze overtroffen mijn verwachtingen. Gesproken en gemaild met Fred Tokkie die uiteindelijk niet zelf de keuring kon doen, maar Bo Schreurs stuurde. Toen ik 10 minuten te vroeg aan kwam bij het huis stond Bo al buiten foto’s te nemen. Het hele huis is grondig geïnspecteerd (inclusief dak en kruipruimte) waarna hij uitgebreid de tijd nam om mij mee te nemen door het huis en al mijn vragen te beantwoorden. Het uitgebreide en overzichtelijke keuringsrapport had ik 2 dagen later al. Een uitstekende service.

 

Bij Premiumkeur doen we wat we beloven


Wij zijn erg tevreden over de dakinspectie die we hebben laten uitvoeren. We hebben contact gehad met Fred en de inspectie is uitgevoerd door Bo. Beide heren zijn erg vriendelijk en deskundig. Bo legt alles duidelijk uit en is eerlijk en nuchter in zijn advies. Het dak van de berging heeft hij ook maar meteen geïnspecteerd, super attent en pro actief! Het rapport is helder en to the point. Wij weten waar we aan toe zijn de komende jaren! Premiumkeur is echt een aanrader als je zoekt naar een vakkundig en betrouwbare inspectie.

 

specialistisch onderzoek in de kruipruimte
kruipruimte inspectie Hilversum
klokgevel inspecteren
inspectie van de bitumineuze dakbedekking

Binnen enkele dagen het bouwkundig rapport in huis


Fred is een zeer kundige inspecteur en je ziet ook gelijk zijn aannemers verleden terug. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles te bekijken en ook op te rapporteren. Hij ziet echter al snel met zijn kennis en ervaring waar de pijnpunten zitten.
Hij kon ook op zeer korte termijn en het bouwkundig rapport was er ook volgens afspraak zeer snel.
Hij keurde bij ons een vrijstaand jaren 1900 huis in Hilversum en hij wist veel van deze omgeving en bouwstijl en fundament van dit soort huizen.
Daarnaast ook nog tips gegeven voor contacten voor verbouwing.
Zou hem zeker aanraden als u een grondige bouwkundige keuring nodig heeft.

 

 

Bouwkundige keuring inclusief een volledige kruipruimte inspectie


Fred was al bezig toen wij bij ons te kopen huis in Hilversum. Hij is vriendelijk, duidelijk en oprecht enthousiast over zijn werk (en gelukkig ook over ons huis). Ik was nooit eerder in mijn leven in een kruipruimte geweest en zijn “college” van 10 minuten over wat alles is, waar je op moet letten en wat er nog gedaan moest worden was nuttig en zeer leerzaam. Fijn ook om iemand te hebben met specifieke kennis van de buurt. Een eerlijk advies !

 

Direct duidelijkheid tijdens de bouwkundige keuring


Fred gaat als een grondige bouwkundige wervelwind door de woning: de kruipruimte in, het dak op, etc. No crawl space too deep, no rooftop too high 😊. En passant beantwoordt hij met het grootste gemak elke bouwkundige vraag die je maar kunt verzinnen. Fred zegt daarbij waar het op staat, werkt met plezier, praat met veel kennis van zaken en weet het nog prettig te brengen ook. Een echte aanrader.

 

Bouwkundige keuring inclusief verbouwkosten advies


Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een huis in Bussum. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan eenieder kunnen aanraden.

 

Premiumkeur is betaalbaar en deskundig


Fred is heel professioneel. De bouwkundige keuring was uiterst grondig, Fred vond zelfs de kleinste details, hij heeft echt kennis van zaken. Voor en na de keuring was hij altijd beschikbaar voor toelichting. Je krijgt ook een duidelijk uitgebreid rapport. Zeer de moeite waard en niet duur voor een gerust hart.

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is veel beter


Prima bouwkundige keuring. Na een uitermate slechte ervaring met een inspecteur van de Vereniging Eigen Huis (VEH) besloten de volgende bouwkundige keuring anders te regelen. Via Google bij Fred uitgekomen. Hij voerde een prima bouwkundige keuring uit, zoals ik dat ook in gedachten had. Geen gezeur, hup, op de knietjes met een lampje kijken naar de moeilijke niet zichtbare zaken. Installaties goed beschouwen, tips meegeven,etc. Ik beveel Fred van harte aan bij iedereen die een bouwkundige keuring in Bussum wil laten uitvoeren.

 

Bouwkundige keuring Hilversum (5)
Bouwkundige keuring Lage Vuursche (6)
Bouwkundige keuring Hilversum (7)
Bouwkundige keuring s'-Graveland (8)

Bij Premiumkeur werken vakmensen


Bouwtechnische keuring van Bo Schreurs gehad in Hilversum, wat een professional! Ik heb meerdere bouwkundige keuringen gehad, maar die vielen in het niet bij die van Bo. Wat een kennis heeft hij, ziet echt niets over het hoofd, neemt alle tijd, denkt mee en ging ook uitgebreid de kruipruimte in. Als je echt een goede bouwkundige keuring wilt waarbij niets over het hoofd wordt gezien moet je bij Bo van Premiumkeur zijn.

 

Bouwkundig inspecteurs met jarenlange ervaring


Bo heeft echt de tijd genomen om samen met ons alle bouwkundige zaken van het huis te bespreken. Niet alleen wat er mis is, maar ook hoe we het op zouden kunnen lossen. Het is ons eerste huis, dus veel nieuwe termen en dingen te leren, maar hij gaf volop uitleg, erg fijn! Eerlijk en overzichtelijk beeld gekregen van de staat van het huis.

 

 

lekkage opsporen bij een plat dak
inspectie plat dak
kruipruimte inspectie Hilversum
lekdetectie Hilversum

Herstelkosten bouwkundige gebreken


Ik begrijp goed dat als u eindelijk het droomhuis heeft gevonden dat het voor u belangrijk is om te weten wat voor bouwkundige gebreken ik heb gevonden, hoe ernstig deze zijn en wat het repareren van deze gebreken u gaan kosten. Als u het wenst kunnen we samen een kopje koffie in Hilversum drinken en de resultaten van de bouwkundige keuring bespreken, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Tijdens dit gesprek vertel ik u wat ik van het huis vind en met welke extra kosten u rekening moet houden. U hoeft nu niet meer te wachten op het bouwkundig rapport, want u weet precies waar u aan toe bent.

Mededelingsplicht


Als een huis bouwkundige gebreken heeft en de verkoper en makelaar zijn hier van op de hoogte dan dienen zij dit bouwkundige gebrek aan u te melden.

In het NVM-koopcontract dat u straks gaat ondertekenen wordt voornamelijk de verkoper beschermd tegen aansprakelijk en dus niet de koper, een extra reden om u te laten beschermen door een bouwkundige met 30 jaar ervaring.

 

bouwkundige keuring Hilversum (19)
bouwkundige keuring Hilversum (20
bouwkundige keuring Hilversum (21)
lekdetectie met endoscoop

Via internet Fred Tokkie gevonden als bouwkundig expert. Fred is allereerst kundig en betrouwbaar in zijn oordeel met betrekking tot het huis. Daarnaast is hij ook prettig in de omgang en is snel met zijn rapportage. Wij zijn zeer tevreden over zijn adviezen bij de aankoop van ons vrijstaande huis in Bussum. Aangezien het huis al een tijd te koop stond en meer dan 80 jaar oud is, was het nodig om een goed inzicht te krijgen in de herstelwerkzaamheden die per se moeten gebeuren en of het huis goed gebouwd is. Fred heeft dit duidelijk weergegeven en heeft ons zo goed voorbereid op te maken kosten bij de aankoop. Met Fred krijg je een goed en degelijk advies dat nodig is om niet een “kat in de zak” te kopen. Ik raad dan ook zeker aan om Fred in te schakelen bij een dergelijk onderzoek voor uw (nieuwe) huis.

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Bussum, Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

inspectie van de kruipruimte
inspectie dakbeschot
bouwkundige inspectie zadeldak
vochtonderzoek Hilversum

Premiumkeur heeft ons duizenden euro’s bespaart


Fred heeft ons geholpen met de aankoop van een woning in Laren. Vakkundig en grondig heeft Fred de woning doorgelicht. Terwijl Fred bezig is krijg je de indruk dat hij van de hoed en de rand wil weten. Alle gebreken en risico’s zijn na afloop inzichtelijk zodat je weet waar je aan toe bent.
Bij de aankoop van een huis is een goed bouwkundig advies goud waard. Fred heeft ons dan ook duizenden euro’s bespaard!

 

 

 

De allerbeste bouwkundige keuring in het Gooi


Fred heeft het huis dat wij op het oog hadden vakkundig gekeurd. Superblij zijn we dat hij de moeite nam om echt de kruipruimte in te gaan. Zo wisten we dat de vloerbalken en kruipruimte aan renovatie toe zijn. Fred werkt snel, vakkundig en grondig. Ook na de keuring en oplevering van het rapport was hij meer dan bereid om mee te denken in het onderhandelingsproces en aanstaande renovatie. Super fijne en communicatieve man.