bouwkundige keuring Eemnes

Bouwkundige keuring Eemnes


Kies voor een Gooise bouwkundige met 30 jaar ervaring die al heel wat woningen in Eemnes gekeurd heeft. U kunt mij ook inschakelen voor de opleveringskeuring van uw nieuwbouw woning in Eemnes. Ik bied u de meest uitgebreide bouwkundige keuring aan in het Gooi, ik ga de kruipruimte in en klim in de meeste gevallen het dak op.

Laat u GEEN woninginspecteur aanpraten door de verkopend makelaar want deze meneer is helemaal niet onafhankelijk want hij krijgt veel opdrachten van de makelaar. Als tegenprestatie helpt hij de makelaar door bouwkundige gebreken te vergoelijken en herstelkosten bewust te laag in te schatten. U bent gewaarschuwd want dit kan u veel geld gaan kosten. Dit is de makelaars truc om een bouwkundig slecht huis toch makkelijk verkocht te krijgen.

Lees de recensies van vele tevreden huizenkopers uit het Gooi en leer van hun ervaringen.

Ik heb meerdere woonboerderijen gekeurd die in Eemnes langs de Wakkerendijk staan en ik weet precies waar je op moet letten bij oude woonboerderijen. Veel van dit soort boerderijen vind je ook in Laren en Blaricum. Door heel Nederland heb ik boerderijen gekeurd en hier heb je specifieke kennis voor nodig. Het vernieuwen van een rieten dak is een zeer kostbare aangelegenheid en daarom is het belangrijk een expert in te schakelen die alles van rieten daken weet.  Laat u begeleiden door een zeer ervaren onafhankelijke bouwkundige en vermijd de handlanger van de verkopend makelaar. Bekijk de video van een stolpboerderij

Met grote regelmaat voor ik bouwkundige keuringen en bouwkundige onderzoeken uit in het Gooi, zoals Eemnes, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren, Hilversum, Huizen en Blaricum en heb dus veel lokale kennis en weet dus van uit ervaring welke bouwkundige gebreken er veel voorkomen in het Gooi.

Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring voor u uitvoeren en ben ook na kantooruren bereikbaar zodat u direct de bouwkundige keuring kan inplannen.

 ☎ 035-2340450 of stuur een e-mail: premiumkeur@gmail.com

 

 

Verbouwingskosten + bouwkundig advies

Als ik de bouwkundige keuring heb afgerond kunnen we samen door het huis lopen en kan u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing mag kosten.

Hierdoor hoeft u niet meer te wachten op offertes van aannemers om inzicht te krijgen in de verbouwingskosten. U weet dus direct waar u aan toe bent.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer gewerkt en vele oude huizen zijn onder mijn leiding verbouwt waardoor u verzekert bent van een allround bouwkundige.

 

 

 

 
bouwtechnische keuring Eemnes
bouwkundige keuring Eemnes
bouwkundige keuring Eemnes

Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Eemnes. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan een ieder kunnen aanraden.

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuw te kopen huis in Eemnes. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet. Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel. Zeer tevreden!

Fred gaat als een grondige bouwkundige wervelwind door de woning: de kruipruimte in, het dak op, etc. No crawl space too deep, no rooftop too high 😊. En passant beantwoordt hij met het grootste gemak elke bouwkundige vraag die je maar kunt verzinnen. Fred zegt daarbij waar het op staat, werkt met plezier, praat met veel kennis van zaken en weet het nog prettig te brengen ook. Een echte aanrader.

Fred heeft ons ontzettend goed geholpen met de keuring van het huis wat wij willen kopen. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouwtips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!

5/5 (8)