bouwkundige keuring Loosdrecht

Bouwkundige keuring Loosdrecht


Kies voor een 100 % onafhankelijke Gooise bouwkundige met 30 jaar ervaring die al heel wat huizen in Loosdrecht heeft gekeurd.  ☎ 035-2340450. Ik ben 7 dagen per week bereikbaar en kan meestal de volgende dag al een bouwkundige keuring voor u uitvoeren. Ik bied u de meest uitgebreide bouwkundige keuring aan van het Gooi. Ik ga de kruipruimte in en klim in de meeste gevallen het dak op.

Laat u GEEN woninginspecteur aanpraten door de verkopend makelaar want deze meneer is helemaal niet onafhankelijk want hij krijgt veel opdrachten van de makelaar. Als tegenprestatie helpt hij de makelaar door bouwkundige gebreken te vergoelijken en herstelkosten bewust te laag in te schatten. U bent gewaarschuwd want dit kan u veel geld gaan kosten. Dit is de makelaars truc om een bouwkundig slecht huis toch makkelijk verkocht te krijgen.

U kunt mij ook inschakelen voor de opleveringskeuring van uw nieuwbouw woning in Loosdrecht !

Lees de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers

als een van de weinige woningkeurders in Nederland ga ik ook de kruipruimte in want in de kruipruimte vind ik vaak veel ernstige gebreken die heel veel geld kunnen kosten.  Bij oude huizen is het absoluut zinvol om de kruipruimte grondig te inspecteren, ik kom er rotte balken tegen, asbest en betonnen vloeren die aangetast zijn door betonrot.

In de meeste gevallen klim ik ook het dak mits het veilig is. Juist de moeilijk bereikbare plaatsen zijn belangrijk bij het inspecteren van een huis.  Een goede reden om te kiezen voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring Loosdrecht. Premiumkeur is gewoon beter en completer.

Langs de Nieuw Loosdrechtsedijk tot aan Breukeleveen staan heel wat woonboerderijen waarvan Fred er al een flink aantal bouwkundig gekeurd heeft. Vanuit ervaring weet ik welke bouwkundige gebreken hier veel voorkomen. Bent u van plan een woonboerderij te kopen met rieten dak dan kan ik u hier alles over vertellen en leren.

Mocht u een huis gaan kopen in Loosdrecht dan adviseer ik u dringend te kiezen voor een echte onafhankelijke bouwkundige, dus niet het vriendje van de makelaar.

Een betrouwbare bouwkundige hoort onafhankelijk kritisch te zijn.

Er zijn woningkeurders in Nederland zowel klein en groot die een te innige relatie hebben met makelaars. U begrijpt dat de onafhankelijkheid dan in het geding is. Want hij die betaald die bepaalt.

Ik aanvaardt geen opdrachten van makelaars waardoor u verzekerd bent van een bouwkundige die alleen uw belang dient.

 

 

 

 

Bouwkundige keuring Loosdrecht


Zodra de bouwkundige keuring van uw huis is afgerond  u mij vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de verbouwing of bouwkundige ingreep u mag kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer gewerkt en heb vele oude huizen en verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. U krijgt bij mij een realistische schatting van de verbouwingskosten. Als u het wilt kan ik in een bijlage een verbouwingskosten overzicht aan u e-mailen.

Ook nadat ik het rapport heb opgeleverd ben ik bereikbaar voor adviezen.

Mocht u aan het verbouwen zijn en komt u er niet uit dan mag u mij altijd bellen want ik help u graag met een goed onafhankelijk advies.

Ouderwetse service die maar heel erg weinig woningkeurders u bieden.

Besef dat de meeste bedrijven vooral gericht zijn op kwantiteit en niet op kwaliteit.

 

Bouwkundige keuring Loosdrecht


Fred is een bevlogen keurmeester met veel kennis van zaken. Hij heeft voor ons 2 oude (ca. 1850) woonboerderijen in Loosdrecht gekeurd en tijdens de eerste keuring structurele fouten uitgelicht die niet terugkwamen in de rapporten van vereniging eigen huis. De vervolgde zoektocht bracht ons op de tweede boerderij die we inmiddels de onze kunnen noemen. Alle door Fred in kaart gebrachte problemen zijn inmiddels door onafhankelijke aannemers en specialisten bevestigd en nieuwe zaken zijn niet aan het licht gekomen. Al met al zeer grondig werk dus en getuigend van een groot bouwkundig inzicht

 

Bouwkundige keuring Loosdrecht


Fred heeft mij behoed voor een enorme financiële misser! Ik was verliefd geworden op “mijn huisje” in Loosdrecht. Gelukkig kon Fred ondanks zijn drukke agenda snel een bouwtechnische keuring komen doen voor ik het koopcontract had. Helaas moest Fred mij het slechte nieuws brengen dat het een erg risicovolle aankoop zou zijn. Naast dakdelen, lekkage, elektra en wat andere zaken die al behoorlijk veel geld zouden kosten bleek het huis al zo aan het verzakken te zijn dat al zou ik de fundering herstellen ik mee getrokken zou worden door de buren. Heel fijn dat Fred het ook financieel in kaart kan brengen zodat je goed je overweging kan maken.

Uiteraard een enorme teleurstelling dat ik moest besluiten mijn bod op basis hiervan in te trekken, maar Fred wat ben ik blij dat jij het huis voor me gekeurd hebt en dat ik niet een huis vol ellende heb gekocht!

Bouwkundige keuring Loosdrecht
Bouwkundige keuring Loosdrecht
Bouwkundige keuring Loosdrecht
Bouwkundige keuring Loosdrecht
Bouwkundige keuring Loosdrecht

Door de gekte op de huizenmarkt die inmiddels ook goed voelbaar is in Loosdrecht en in het Gooi moet je vaak erg snel beslissen.

Ik begrijp goed dat als u een huis gezien heeft in Loodrecht dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om zo snel mogelijk te te weten wat er aan een huis mankeert en wat het herstellen van de gevonden  bouwkundige gebreken u gaan kosten. Direct na dat ik bouwkundige keuring heb afgerond kunnen we ergens in Loosdrecht  een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring inhoudelijk samen bespreken. Ik zal u tijdens dit gesprek duidelijk maken wat ik van het huis vind en zal ter plaatse een overzicht maken van de extra kosten waar u rekening mee dient te houden. De kosten zal ik specificeren in direct noodzakelijk kosten en termijn kosten (regulier onderhoud). U hoeft niet meer te wachten op het bouwkundig rapport en u kan direct een aankoopbeslissing nemen.

Bouwkundige keuring Loosdrecht

Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat er aan het huis mankeert. Het uitgebreide bouwkundige rapport geeft  u de mogelijkheid om goed onderbouwd een openingsbod te doen. De makelaar heeft liever dat u eerst een bod doet maar waarom zou u te veel bieden.

De inspectie van ons nieuwe huis in Loosdrecht was zeer grondig. Door alles met Fred mee te bekijken wist ik zelf al veel meer over het huis, dan na mijn eerste  bezichtiging. De kruipruimte onder het huis, waar Fred, met een mijnwerkerslamp op zijn kop een kwartiertje vertoefd heeft, heb ik wel alleen aan Fred overgelaten!

Na de bouwkundige keuring, kreeg ik gelijk feedback van Fred en wist ik precies waar we aan toe waren en had ik Fred zijn rapport eigenlijk niet meer nodig voor onze beslissing. Het rapport gaat ons straks wel helpen bij de aanbesteding van de verbouwing en een paar herstelwerkzaamheden van het huis.

Fred heeft voor mij reeds 3x maal een keuring in Loosdrecht uitgevoerd. De reden dat ik steeds naar Fred terug keer is dat hij zich niet laat leiden door een goede relatie met de makelaars (dit doen veel keurders omdat makelaars nu eenmaal business genereren). Hij geeft oprechte en eerlijke kritiek en schroomt niet zaken duidelijk te benoemen waar de makelaar bij is. Daarnaast is hij snel in zijn communicatie en in de oplevering van rapportages.

Ook geeft hij verbouwingstips, en heeft hij goede connecties in de bouwwereld. Dit leverde mij bijvoorbeeld een deskundige aannemer op.

5/5 (10)