bouwkundige keuring Naarden

Bouwkundige keuring Naarden


Kies voor een 100 % onafhankelijke Gooise bouwkundige met 30 jaar ervaring die al flink wat huizen in Naarden gekeurd heeft. Ga voor de betere bouwkundige in Naarden.

Laat u GEEN woninginspecteur aanpraten door de verkopend makelaar want deze meneer is helemaal niet onafhankelijk want hij krijgt veel opdrachten van de makelaar. Als tegenprestatie helpt hij de makelaar door bouwkundige gebreken te vergoelijken en herstelkosten bewust te laag in te schatten. U bent gewaarschuwd want dit kan u veel geld gaan kosten. Dit is de makelaars truc om een bouwkundig slecht huis toch makkelijk verkocht te krijgen.

Lees de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

Ik ben er zeven dagen per week voor u bereikbaar dus ook in het weekend en na kantooruren. U krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct weet waar je aan toe bent. Dus geen 9-5 mentaliteit

Als een van de weinige woningkeurders ga ik ook echt de kruipruimte in en als het enigszins veilig is klim ik ook het dak op. ook wordt het huis op asbest gecontroleerd. E dat alles voor 1 prijs waar u niet extra voor hoeft te betalen.

Besef dat de meeste landelijke grote keuringsbureaus alleen maar hun hoofd in het kruipluik steken. Vooral de kruipruimte is een erg belangrijk onderdeel in een bouwkundige keuring. Ik kom je vaak ernstige tot zeer ernstige bouwkundige gebreken tegen. De kruipruimte inspectie zit standaard in een bouwkundige keuring en hoeft hij niet extra voor te betalen. Bekijk de vele video’s op deze website want u kunt er veel van leren. Kies ook voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring Naarden.

Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring voor u uitvoeren in Naarden.

Ik keur alle soorten huizen in ’t Gooi zoals: Naarden, Hilversum, Loosdrecht, Oud Loosdrecht, Laren, Bussum en Baarn en Blaricum en heb dus veel lokale kennis van het Gooi

035-2340450 of e-mail: bouwkundiginspecteur@gmail.com

 

 

Bouwkundige keuring Naarden


Nadat de bouwkundige keuring door mij is uitgevoerd neem ik alle tijd uw verbouwingsplannen door te spreken, vooral of de verbouwingsplannen technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de zo’n verbouwing u gaat kosten. Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in gewerkt en vele oude huizen zijn onder mijn leiding verbouwt. Ik kan u dus vrij exact vertellen wat de verbouwing die u voor ogen heeft per onderdeel mag kosten.

U hoeft dus niet meer te wachten op offertes van meerdere aannemers en weet dus direct of het huis + verbouwingskosten binnen uw budget past.

Het bouwkundig rapport biedt u bovendien de mogelijkheid om te onderhandelen. Alle kosten voor het herstellen zijn voor u duidelijk gespecificeerd in direct noodzakelijke kosten en termijnkosten.

Want waarom zou u niet onderhandelen als de herstelkosten van de bouwkundige gebreken hoog zijn.

Mijn service houdt niet op bij het opleveren van het rapport. Mocht u gaan verbouwen en een onafhankelijk advies nodig hebben dan kunt u mij altijd bellen.

Ouderwetse service die maar weinig grote keuringsbureaus u bieden

bouwkundige keuring Naarden
bouwkundige keuring Naarden
Bouwkundige keuring Naarden
Bouwkundige keuring Naarden

Bouwkundige keuring Naarden


Uitstekende bouwkundige keuring ! Hij kon snel langskomen en had heel snel door waar er gebreken waren en wat er wel goed was. Het rapport ziet er ook keurig uit met foto’s van alle gebreken en beschrijvingen. Fred heeft een scherp vakkundig inzicht, een snelle geest en bovendien een goed gevoel voor humor. Echt een aanrader als u een goede bouwkundige zoekt in Naarden

Bouwkundige keuring Naarden


Fred heeft een bouwkundige keuring gedaan van een woning in Naarden. Hij ging zeer grondig te werk, nam alle tijd om de woning uitgebreid te onderzoeken en beantwoordde al mijn vragen. Hij gaf ook veel goede tips over eventuele verbouwingen. Zijn hulp was veel nuttiger dan dat van de makelaar. Zijn rapport was helder en gaf een goed beeld van de zwakke en sterke punten van de woning. Verder is hij een erg vriendelijke man. Ik kreeg de indruk dat hij er plezier in heeft mensen te helpen. Kortom, ik ben heel erg blij dat ik zijn hulp heb gevraagd.

Bouwkundige keuring Naarden

Fred heeft het huis dat wij op het oog hadden in Naarden vakkundig gekeurd. Superblij zijn we dat hij de moeite nam om echt de kruipruimte in te gaan. Zo wisten we dat de vloerbalken en kruipruimte aan renovatie toe zijn. Fred werkt snel, vakkundig en grondig. Ook na de keuring en oplevering van het rapport was hij meer dan bereid om mee te denken in het onderhandelingsproces en aanstaande renovatie. Super fijne en communicatieve man.

Bouwkundige keuring Naarden

Met een enthousiaste focus en zijn camera in de aanslag gaat hij als een frisse wind door onze jaren 30 woning in Naarden. Geen hoek blijft ongezien, geen ruimte onberoerd. Uit zijn grondigheid blijkt zijn jarenlange ervaring als aannemer. Van ons diepliggend en moeilijk bereikbaar plafond in de meterkast wordt met klem aangeraden deze met gipsplaat te bedekken om brandgevaar te voorkomen. Veiligheid gaat voorop. Met een vaderlijke toon in zijn stem adviseert hij om een hek te plaatsen op het dak van de aanbouw, welke vanuit de slaapkamer bereikbaar is. Een bezorgd knikje naar onze half jaar oude zoon verbeeldt het gevaar. Naast zijn oog voor veiligheid geeft zijn rapport een gedetailleerd overzicht van de direct noodzakelijke kosten, die van op latere termijn en de algemene keuringsresultaten per bouwlaag. Zelfs voor eventuele verbouwingen kan een te schatten kostenplaatje worden gemaakt. Fred, heel erg bedankt

bouwkundige keuring Naarden
bouwkundige keuring Naarden
bouwkundige keuring Naarden
bouwkundige keuring Naarden
5/5 (10)